SPOTTERSFONDS

Steun de vliegtuigspotters

Bespottelijk

Steun de vliegtuigspotters

Twee Nederlanders zijn in november tijdens een spottersvakantie op een open dag in Griekenland gearresteerd en hebben toen vijf weken in een Griekse cel moeten doorbrengen. De vliegtuigspotters zijn nu tot ieders verbijstering, hoewel ze onschuldig zijn, veroordeeld tot drie jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf.

Naast alle emotionele ellende voor Patrick Dirksen en Frank Mink hebben zij inmiddels elk al zo'n 25.000 euro onkosten, samen dus een schuld van 50.000 euro. Om steun te betuigen aan deze vliegtuigspotters die veroordeeld zijn tot een gevangenisstraf van drie jaar in een Griekse cel, voor iets dat in Nederland en Engeland als volkomen onschuldig tijdverdrijf wordt gezien, is het Spottersfonds in het leven geroepen.

U bijdrage aan het Spottersfonds is niet alleen een financiële bijdrage, maar vertegenwoordigt ook uw morele steun. Uw financiële bijdrage kan gestort worden op:

Girorekening 56700
T.n.v. Spottersfonds
Eindhoven

Als veel landgenoten een bijdrage willen storten, al is het maar een of twee euro, kan in ieder geval hun financiële pijn verlicht worden. Tevens toont u zich dan solidair met twee jonge mannen die geen vlieg kwaad hebben gedaan, maar wel het slachtoffer zijn geworden van wat in Griekenland rechtspraak genoemd wordt.

Voor meer informatie kunt u terecht op het internet; www.spotters.tk

27 apr 02 14:43