RED BULL NEDERLAND B.V.

Red Bull lanceert Maanwater

De volle maan wordt weer gevierd in Nederland

RED BULL LANCEERT MAANWATER

In de komende vollemaansnacht, zaterdag 27 april, lanceert Red Bull Nederland LunAqua. Maanwater in de vorm van het zuiverste Alpenwater dat alleen gebotteld wordt tijdens volle maan. Tijdens vollemaansfeesten, georganiseerd door ondernemers van top horeca-outlets in heel Nederland, vieren bezoekers de volle maan en maken ze kennis met LunAqua. De eerste volle maansfeesten worden in de nacht van 27 april gegeven in onder meer de Fiod in Tilburg, de Stunt in Eindhoven en in theater Diana in Assen.

LunAqua kent twee varianten. LunAqua Pure Element is 100% zuiver Alpenwater, zonder koolzuur. LunAqua Dynamic Element is Alpenwater verrijkt met een tikkeltje cafeïne. De bio-energetische krachten van water zijn bij volle maan het sterkst. LunAqua is dan ook verfrissend, herstellend en opwekkend. LunAqua verenigt het beste van de maan en het water.

Een voorproefje
Een select gezelschap heeft tijdens volle maan op 28 maart al een voorproefje gehad. Tijdens dit eerste vollemaansfeest op het Forteiland bij IJmuiden genoten horecatycoons van de meest trendy zaken, vooraanstaande dj's uit de Nederlandse dans scene, BN'ers als Wouter Nicolaas en Chris Zegers en Red Bull atleten waaronder Raemond Sluiter van een avond vol mystiek en illusie, fantasie en werkelijkheid.

In geheel 2002 zullen de vollemaansnachten in een groeiend aantal exclusieve horecagelegenheden in het teken staan van de viering van volle maan. LunAqua is alleen verkrijgbaar in de outlets die vollemaansfeesten organiseren. Na Oostenrijk is Nederland het tweede land waar dit mysterieuze product gelanceerd is. De introductie vorig jaar in Oostenrijk veroorzaakte een ware sensatie. Jetsetclubs in Oostenrijk haakten er onmiddellijk op in en organiseerden extatische Full Moon Parties rondom LunAqua. In Oostenrijk is LunAqua inmiddels uitgegroeid tot de animator van vollemaansfeesten.

De kracht van de volle maan
Wetenschappers hebben er boekenkasten vol over geschreven, maar of u er nou in gelooft of niet, vast staat dat de maan invloed heeft op al het leven. Eb en vloed gehoorzamen aan de krachten van de maan. Tijdens volle maan worden meer baby's geboren. Mensen kunnen niet slapen. De volle maan beïnvloedt het ritme van planten en dieren. De natuur, kunstenaars, lovers, schilders en schrijvers, iedereen reageert op de volle maan. Het haalt het mooiste uit de mens en maakt zijn emoties los.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Muriël Dalmulder, e-mail: muriel.dalmulder@nl.redbull.com, 06-53722557 of Mariska Woertman, e-mail: mariska.woertman@nl.redbull.com,
06-10937146.

25 apr 02 14:58