Ingezonden persbericht


Output in de Melkweg feat Roger Sanchez, Josh Wink, John Aquaviva, Roog, DJ Lacroix

OUTPUT presenteert:

ROGER SANCHEZ (USA)

JOHN ACQUAVIVA (CAN), ROOG (NL), JOSH WINK (USA), LACROIX (NL)

29 april MELKWEG AMSTERDAM

OUTPUT is een nieuw fenomeen in het Amsterdamse nachtleven. Bij elke editie staat een andere DJ van internationale allure centraal, die alle ruimte krijgt om zich in alle diversiteit te presenteren. Dat resulteert voor de fans elke keer in lange, kleurrijke sets, waarin de DJ zijn hele muzikale spectrum kwijt kan. Deze tweede editie is het Roger Sanchez die zijn Output ten beste zal geven in een set van 5 uur.

Roger Sanchez heeft zich als geen ander in de picture gespeeld het afgelopen jaar. De mondiale hit Another Chance werd geboren tijdens zijn residentie op Ibiza in de zomer van 2001 en won vervolgens verschillende Dance Award en nominaties in Europa. Zijn Release Yourself radio show zal in 2002 naast het Engelse KISS FM in nog zo n 16 Europese landen op de zender te beluisteren te zijn. Het is een klein half jaar geleden dat er een enorme gekte ontstond rondom de kaartjes voor de Nederlandse relaeseparty van zijn album.

Met meer dan 50.000 exemplaren is de vinyl collectie van John Acquaviva legendarisch.Tot voor kort was Acquaviva samen met compaan Richie Hawtin nog actief bezig met Plus 8 Records. In zijn sets combineert John hard hitting house met techno. Tegenwoordig is John naast zijn dj sets ook druk bezig met de promotie van de revolutionaire - Nederlandse - uitvinding Finalscratch.

Met niet meer dan een paar draaitafels heeft Josh Wink al vaak de grootste opschudding veroorzaakt op de dansvloer. Al sinds 1990 zet Josh een experimenteel, electronisch maar toch dansbaar geluid neer, met een niet te ontkennen link naar zijn thuisbasis, soulful Philadelphia.

In de Max zal Roger Sanchez worden voorafgegaan door Roog. In de oude zaal zal de openings set worden gedaan door DJ Lacroix.

Meer info op www.outputonline.nl

OUTPUT PRESENTEERT: ROGER SANCHEZ, JOHN ACQUAVIVA, ROOG, JOSH WINK, LACROIX

Vrijdag 29 april 2002 Melkweg Amsterdam

Tickets: euro 30 (excl. lidmaatschap en servicekosten)

Tijd: 22.00 05.00

Voorverkoop via Ticketservice 0900 300 1250, de 151 grotere postkantoren, de 33 GWK stationskantoren, de 12 grotere VVV-kantoren en de Bekende Voorverkoop Adressen; Amsterdam: Boudisque, Get Records, Rush Hour, Outland Records; Utrecht: Twist & Shout; Den Haag: Confused Records