Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 29-04-2002 2e Persbericht van maandag 29 april 2002

Berichten uit de regio

Best: Auto gestolen
Vanaf recreatieoord Ekkersweijer is in de nacht van zondag op maandag een blauwe Suzuki jeep met het kenteken VV-91-DF gestolen. Het hekwerk werd vernield.

Maarheeze: Vrouw vermist
Sinds 22 april wordt in Maarheeze de 37-jarige Elisabeth Metten vermist. De vrouw heeft op die dag de woning verlaten en is tot op heden niet teruggekeerd. De vrouw is geestelijk in de war en een ongeluk wordt gevreesd. Zij is van huis weggegaan zonder geld, goederen of kleding mee te nemen. Haar signalement: 1.72 m. groot, blanke huidskleur, blond lang haar in een staart gebonden. Zij droeg een beige broek, zwarte korte laarsjes met dikke zool, een halflange bruine jas van een wollige/krullende stof. De politie van Cranendonck wil graag weten waar deze vrouw is, 0900 8844.

Heeze: Gestolen auto
In de nacht van zondag op maandag is vanaf het terrein van een garagebedrijf aan de Industrieweg een witte Kia bestelauto met het kenteken VT-HT-74 gestolen. Het hekwerk werd vernield. Hierdoor raakten twee andere autos beschadigd.

Lieshout: Inbraak
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een horecabedrijf aan de Dorpsstraat. De achterdeur is opengebroken. Binnen zijn de spaarkas, de speelautomaten en de sigarettenautomaat opengebroken. Hoeveel geld er weg is onbekend. In dezelfde nacht werd geprobeerd in te breken in een winkel aan dezelfde straat. Dit mislukte. Aan de deur waren inbraaksporen te zien.

Veldhoven: Inbraken
In het afgelopen weekend werd ingebroken in een bedrijf aan De Run 6000. Er werd een ruit ingeslagen. Uit de zaak werden een pc en een monitor gestolen. In hetzelfde weekend werd ingebroken in een bedrijf aan de Plank. Ook hier werd een ruit ingeslagen. Hier verdwenen een pc en een printer.