Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 29-04-2002
Berichten van maandag
Martin Panman 0651611628

Vistas weg

MEPPEL Vanmorgen deed een 15 jarige jongeman uit Meppel aangifte van diefstal van zijn vistas. De Meppeler zat te vissen aan de Reest tegenover de Reestoeverschool. De tas met visspullen had hij achter zich neergezet. Op een gegeven moment kwamen er twee mannen achter heem staan, die na een paar minuten weer vertrokken. Vanaf dat moment was ook zijn tas weg met visspullen, een gsm en een visakte.

Inbraak

MEPPEL In een gebouw aan de Handelsweg in dit weekeinde ingebroken. Vanmorgen ontdekte de 40 jarige uitvoerder dat onbekenden ingebroken hadden. De inbrekers zijn binnen gekomen door een raampje open te breken. Binnen is de bekabeling losgebroken en verdwenen er een aantal brandmelders en een brandblusser.

Rijbewijs kwijt

KLAZIENAVEEN Zondagavond zag de politie in Klazienaveen een personenauto rijden die nogal slingerde. De bestuurder kreeg een stopteken en moest blazen. Dit saboteerde hij echter, waarna hij werd aangehouden. Omdat hij niet mee wilde naar het politiebureau, moesten de politiemensen gebruik maken van pepperspray. Hierna werkte de 43 jarige man uit Klazienaveen prima mee en kon hij overgebracht worden naar het politiebureau. Op het bureau blies hij 970 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd en met een proces-verbaal kon hij het politiebureau verlaten.

Door ziekte en door een trein ongeval (poging suicide)zijn deze persberichten pas om 21.30 op internet gezet.