Gemeente Hoorn

8 april 2002

Winnaars voetbalcompetitie naar Arena, Kuip of Philipsstadion?

Het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn organiseert in samenwerking met Stichting Netwerk een voetbalcompetitie voor jongeren in Hoorn in de leeftijd van 12 tot 15 jaar. De winnaars worden beloond met een kaartje voor een wedstrijd uit de KPN-Eredivisie.

De voorrondes worden gespeeld op maandag 29 april en vrijdag 3 mei. De eerste voorronde op 29 april wordt gespeeld op het speelplein bij De Opgang, De tweede voorronde op 3 mei wordt gespeeld op het speelplein bij De Kers. Bij tien of meer ingeschreven teams spelen de deelnemers op een van de twee dagen (maandag 29 april of vrijdag 3 mei) en bij minder inschrijvingen spelen ze op beide dagen.

Op zaterdag 15 juni vindt de laatste voorronde plaats (alle teams doen hieraan mee), deze zal plaatsvinden in de binnenstad van Hoorn tijdens de stadsfeesten. De punten van alle voorrondewedstrijden worden opgeteld en de beste zes of acht teams gaan door naar de finaleronde.

De finaleronde wordt gespeeld tijdens de stadsfeesten in de binnenstad op zondag 16 juni. De winnaars mogen vervolgens naar een eredivisiewedstrijd in het seizoen 2002/2003.

De wedstrijden worden gespeeld op het speelplein bij De Opgang, De Kers en in de binnenstad op een boardingveld van de gemeente Hoorn. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld zonder keeper. Meedoen aan deze voetbalcompetitie kost 20,-

Voor meer informatie of opgave voor de voetbalcompetitie: Sportopbouwwerk gemeente Hoorn, telefoon 0229 259457.