Ingezonden persbericht
Aankondiging onderzoek Human Capital Index 2002

Watson Wyatt maakt effect HRM op shareholdersvalue meetbaar

Doe nu mee aan het HCI® onderzoek 2002!

De Human Capital Index® (HCI®) van Watson Wyatt wordt beschouwd als hét toonaangevende onderzoek naar de relatie tussen personeelsbeleid en aandeelhoudersrendement. Sinds de start in 1999 hebben wereldwijd al meer dan 750 beursgenoteerde bedrijven deelgenomen. Het onderzoek toont aan dat een verbetering van het personeelsbeleid verband houdt met een verhoging van de marktwaarde van ondernemingen.

Vervolgonderzoek van start

Het HCI® vervolgonderzoek gaat nu van start. Wij nodigen grote, Nederlandse ondernemingen met tenminste 250 medewerkers graag uit om aan dit bijzondere, internationale onderzoek deel te nemen. Als u meedoet aan ons onderzoek
· krijgt u inzicht in die aspecten van het personeelsbeleid van uw bedrijf, die het sterkst samenhangen met een hoger aandeelhoudersrendement
· kunt u resultaten van uw bedrijf vergelijken met die van de andere deelnemende bedrijven én
· krijgt u een gedegen instrument in handen om uw personeelsbeleid te beoordelen en gericht te ontwikkelen, zodat u in staat bent om de marktwaarde van uw onderneming te helpen verhogen.
Vul de online vragenlijst in
U kunt direct en zonder kosten deelnemen door uiterlijk 17 mei a.s. de online vragenlijst in te vullen via onze website http://www.watsonwyatt.nl/. Uiteraard kunt u op onze website alles nalezen over de HCI® en de resultaten van het eerste onderzoek.