Persbericht De Amersfoortse

De Amersfoortse brengt het nieuws van morgen tijdens ontbijtsessies pensioen

Amersfoort, 25 april 2002

Het nieuws van vandaag heeft grote invloed op het nieuws van morgen. En dat gaat zeker op voor de advisering over de oude dag. Tijdens de ontbijtsessies van De Amersfoortse krijgen assurantieadviseurs het pensioennieuws van gisteren, van vandaag, maar vooral van morgen overzichtelijk gepresenteerd.

Professor doctor A. Oosenbrug, hoogleraar Pensioen- en Verzekeringsrecht aan de Erasmus Universiteit, bespreekt het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van de beschikbare pensioenregelingen; wat zijn de gevolgen van deze regeling voor werkgevers en werknemers? Directeur Leven van De Amersfoortse, de heer W.M. van der Vorm, vertelt zijn nieuws van vandaag en laat zien wat assurantieadviseurs in de toekomst, op het terrein van pensioenen, van De Inkomensverzekeraar mag verwachten. Ook professor meester M.J.A. van Mourik deelt zijn nieuws van vandaag en morgen met de aanwezigen, het nieuws over het nieuwe erfrecht. Aan de hand van sprekende voorbeelden onthult hij de nieuwe mogelijkheden van deze wet.

Er zijn vijf ontbijtsessies geweest, vijf gelegenheden waar de pensioenrelaties van De Amersfoortse op een ontspannen manier belangrijke pensioeninformatie hebben gekregen, die hen kan helpen in hun adviespraktijk.


De Amersfoortse Verzekeringen
Drs. R.J.M. Otten
directeur Commerciële Zaken & Marketing