Ingezonden persbericht


Persbericht

Vereniging Marktbelangen Eindhoven, de horeca bedrijven van de Markt.

Evenement : Koninginnenacht & -dag 2002

Data : maandag 29 en dinsdag 30 april 2002

Locatie : Markt


Plaats : Eindhoven

Ter viering van de verjaardag van onze Koningin bruist de Markt in Eindhoven van de activiteiten!

Het feest begint al op maandag 29 april met de enige echte studentenpoprockcoverfeestband Midnight Run!

Vanaf 21:00 uur tot 01:00 uur spelen zij hun veelomvattende repertoire. Midnight Run brengt Nederlandstalige liedjes van onder andere BlØf en De Dijk, rocknummers van Bon Jovi en Kane, maar ook dance classics en disco ontbreken niet.

Tussendoor brengt het muzikale en theatrale duo Maiko & Haiko haar grootste hits aller tijden en bekende meezingers.

Op dinsdag 30 april zijn om 13:00 uur de kinderen aan de beurt. In zijn kinder- en familievoorstelling Circus Kolderiek laat clown Basera het publiek genieten van al zijn vaardigheden. Met behulp van het publiek wordt er een mini-circus ten tonele gevoerd, waarin Basera de rollen van clown, mimespeler, jongleur, acrobaat, goochelaar en evenwichtskunstenaar invult.

Tussen 14:30 uur en 16:30 uur worden alle feestvierders getrakteerd op de prettige klanken van Big Band Dubbel Sikx. In de amusementsmuziek is Dubbel Sikx van alle markten thuis, inclusief popmuziek. De orkestleden zien het telkens weer als een uitdaging om het onderste uit de kan te halen. Een publiek dat helemaal uit zijn dak gaat, is voor hen nog altijd de grootste beloning.

De dag wordt vanaf 17:00 uur afgesloten met de ouderwetse feestmuziek van John-Boy & The Waltons. Zij richten zich vooral op de oude Rock 'Roll met de beste nummers van Elvis, Chuck Berry, Buddy Holly, maar ook lekkere Sixties, ouderwetse Country & Western en een verdwaald jaren '70-hitje worden niet geschuwd.

Het muzikale programma op de Markt duurt tot 19:30 uur.

Op beide dagen is de toegang gratis!

Voor meer informatie over de programmering (biografie en foto's) kunt u contact opnemen met Emilio de Vlam Producties, tel. (040) 212 48 25 of info@emiliodevlam.nl.

Voor meer info over de Horeca van de Markt, Polyground, tel. (040) 296 88 42.

Sjoerd Damman
sjoerd.damman@wxs.nl
sjoerd@de-vooruitgang.nl gsm 06-10199987.