CDA

29 april: Jan Peter Balkenende op werkbezoek in Friesland

Onder leiding van lijsttrekker Jan Peter Balkenende brengt een CDA-delegatie maandag 29 april een werkbezoek aan Friesland. In de praktijk wordt bekeken hoe plaatselijk bepaalde projecten zijn vorm gegeven en wil men horen hoe Haagse regels uitpakken. De delegatie bestaat uit de Tweede Kamerleden Jan Peter Balkenende, Joop Atsma, Henk de Haan en Aart Mosterd en voorts de kandidaat-Kamerleden Roland Kortenhorst, Reindert Algra, Sybrand van Haersma Buma, Niny van Oerle en Nicolien van Vroonhoven.

Jan Peter Balkenende is vanaf 15.00 uur aanwezig.

Om 13.00 uur wordt gestart bij de scheepswerf Bijlsma in Lemmer (Sluisweg 13/16). Om 15.00 uur wordt "de Stal" (Rostergaastweg 42 in Nieuweschoot) bezocht. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking.

Om 15.45 uur is er een ontvangst in het zorgcentrum voor jongere gehandicapten "Het Trefpunt" (de Wissel 1, Beesterzwaag).

Om 17.00 uur is het gezelschap in het Adverium te Drachten aan de Lavendelheide 21. Hier verdiept men zich in de zweeftrein.

Om 19.00 uur begint de verkiezingsmanifestatie in het Fries Paarden Centrum in Drachten aan de Oprijlaan 3. Hier houdt CDA-lijsttrekker Balkenende een speech.


---

Vertegenwoordigers van de pers zijn welkom het programma bij te wonen en worden verzocht contact op te nemen met of:

Janny Eelkema in Friesland tel.06 53159898

Marianne Fennema CDA Voorlichting Tweede Kamer 06-53267862