CDA

Verkiezingsmanifestatie op maandag 29 april in Drachten

CDA-lijsttrekker Jan Peter Balkenende zal maandag 29 april a.s. een verkiezingstoespraak houden tijdens een grote verkiezingsmanifestatie in het Fries Paardencentrum, Oprijlaan 3 te Drachten. Ook de Friese Kamerkandidaten Joop Atsma, Roland Kortenhorst en Rendert Algra zullen zich presenteren. De manifestatie die zal worden opgeluisterd met diverse wervelende shows met paarden begint om 19.00 uur.

De verkiezingsbijeenkomst begint met een wervelende show met paarden. Na een welkomstwoord van Hidde Visser (voorzitter van de Provinciale Afdeling Friesland) zal lijsttrekker Balkenende een toespraak houden. Direct daarna is er opnieuw een show met paarden. Vervolgens zullen de Friese Kamerkandidaten Joop Atsma, Roland Kortenhorst en Rendert Algra de aanwezigen toespreken. Ook de overige aanwezige CDA-Kamerleden c.q. Kamerkandidaten zullen vervolgens op het podium komen.
Het officiële deel van het programma wordt om circa 21.30 uur afgesloten.

Daarna is er ruimte voor informele ontmoeting. Dit deel van het programma wordt muzikaal opgeluisterd door het muzikale duo Zo goed als nieuw.