Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Amsterdam, 29-4-2002

E-melding.nl: sneller en efficiënter werken

Premark is een architecten en adviesbureau met als doelgroep onderwijs, welzijn en utiliteitsbouw. Bij een aantal klanten begeleidt Premark bovendien het dagelijks onderhoud van de gebouwen en treedt op als bemiddelaar tussen klant en opdrachtnemers voor het dagelijks onderhoud.

André van Iersel van Premark: "De onderhouds-meldingen van de klanten van Premark kwamen voorheen binnen per fax. De afhandeling van een onderhoudsmelding leverde hierdoor veel administratief werk op. Bij de klant was het onduidelijk wat de status van een klacht was en was er sprake van een enorme papierstroom met gereedmeldingen, controleformulieren, etc.".

Premark benaderde Uselab voor een oplossing. E-melding.nl is vooral bedoeld voor de klanten die snel en efficiënt hun dagelijkse onderhoudklachten kwijt willen en daarnaast ook nog inzicht in de voortgang van de werkzaamheden willen hebben. Klanten kunnen inloggen op de website en een melding plaatsen. Deze melding wordt vervolgens door Premark via e-melding.nl beoordeeld en behandeld. Premark koppelt een aannemer aan de melding en deze lost het probleem op. De klant kan inloggen om te zien wat de status van de melding is.

Deze manier van werken bespaart Premark veel tijd. De klanten zijn niet meer afhankelijk van de kantoortijden en hebben altijd inzage in de status van een melding. Omdat alle informatie netjes opgeslagen is in de website wordt ook voorkomen dat elke melding een grote stapel papier oplevert.

Van Iersel: "Na een eerste fase willen wij de site ook openstellen voor klanten die het dagelijks onderhoud in principe zelf verzorgen maar behoefte hebben aan een goed instrument om de klachten af te handelen."

http://www.uselab.com/portfolio/e-melding.php


Uselab biedt originele en effectieve toepassingen aan organisaties die nieuwe media strategisch willen inzetten.

Uselab werkt o.a. voor: Vrije Universiteit Amsterdam, Vizzavi, Lederland, Universiteit Utrecht, Getronics, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Mijnders Meubelen, Kroon-Oil (Shell) en Omroepvereniging BNN.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Uselab BV
T.a.v. S. Arts
Herengracht 66
1015 BR Amsterdam

Telefoon: 020-5309666
Fax: 020-5309667
E-mail: info@uselab.com
Website: http://www.uselab.com

Uselab BV - Herengracht 66 - 1015 BR Amsterdam
Phone +31(0)20 5309666 - Fax +31(0)20 5309667
E-mail: info@uselab.com - http://www.uselab.com