Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 29-04-2002 Persbericht district Land van Cuijk

HUISELIJK GEWELD

Zondagmiddag is in zijn woonplaats Boxmeer een 36-jarige man aangehouden nadat hij zijn 29-jarige echtgenote, met wie hij in een echtscheidingsprocedure gewikkeld is, had mishan-deld. De aanhouding verliep niet zonder slag of stoot want hij verzette zich stevig. Hij moest ge-boeid worden overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. Volgens de vrouw had de man haar de laatste tijd al regelmatig mishandeld. Dit keer had hij ook meerdere ke-ren geslagen en geschopt.

AUTODIEFSTALLEN

Zondagavond is vanaf de St Antoniusweg in Boxmeer een witte bedrijfsauto van het merk Mercedes, type 410 D-XI voorzien van het kenteken VG-GV-96 gestolen. In de nacht van zondag op maandag is vanaf de Bastaardstraat in Mill een witte bestelauto van het merk Mercedes type Vito en voorzien van het kenteken VZ-HH-64 gestolen.

BEDRIJFSINBRAKEN

Nadat men van de winkelgalerij aan de Kloostertuin in Boxmeer een lichtkoepel had verwij-derd is er in drie winkels ingebroken. Het is nog niet bekend wat er uit de winkels is wegge-nomen. De inbraken vonden plaats tussen zondagmamiddag en maandagmorgen.