Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Datum: 03 mei 2002

Gemeenschapsonderwijs roept tijdelijke leerkrachten op hun kandidatuur te stellen.

Het Gemeenschapsonderwijs roept alle tijdelijke leerkrachten op hun kandidatuur te stellen voor een tijdelijke betrekking in het gemeenschapsonderwijs.

Formulieren
De formulieren waarmee men zijn kandidatuur kan stellen, samen met een handleiding, krijgt u in elke instelling van het gemeenschapsonderwijs. Deze formulieren zijn tevens beschikbaar op de website van het gemeenschapsonderwijs via htpp://www.rago.be/vb/brief.html

Modaliteiten
Elke leerkracht die interesse heeft voor een tijdelijke betrekking in het gemeenschapsonderwijs, mag zijn kandidatuur stellen. Ook studenten uit het laatste jaar in richtingen die voorbereiden op een beroepsloopbaan in het onderwijs, mogen hun kandidatuur stellen. De kandidaatstelling gebeurt bij de scholengroep(en) waarvoor de kandidaat kiest. Meer uitleg over de procedure en de adressen van de scholengroepen vindt men in de handleiding. De kandidaturen moeten voor 15 mei worden gesteld.

Inlichtingen
Meer inlichtingen kan men bekomen bij de cel tijdelijke aanstellingen van de centraal administratieve diensten van het Gemeenschapsonderwijs op (02-790.94.54 of 02-790.94.66) of via e-mail (sabine.moenssens@rago.be en hilde.simillion@rago.be)

Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met de persverantwoordelijke, Dries Vandermeersch.

Sector Pers en Public Relations
Contactpersoon: Dries Vandermeersch
E. Jacqmainlaan 20, 1000 Brussel
tel. 02-790 93 06 - fax 02-790 95 06 - gsm: 0477-23 13 57 e-mail: dries.vandermeersch@rago.be