Gemeente Zoetermeer

Geef uw mening over het Stadshart

Vrijdag 3 mei a.s. is het wijkteam Centrum van 18.30 uur tot 20.30 uur in de hal van het Stadhuis aanwezig om de bewoners van Stadscentrum te horen over leefbaarheid en veiligheid. Het gaat vooral over ingrijpende en omvangrijke fysieke en sociale knelpunten, die aandacht vragen om de leefbaarheid en de veiligheid in het Stadscentrum te handhaven of te verbeteren. Suggesties voor oplossingen voor de gesignaleerde knelpunten zijn ook welkom. Voor opmerkingen over een losse stoeptegel, een overvolle prullenbak of een niet brandende lantarenpaal kan men zoals gewoonlijk terecht bij de wijkpost.

Meer aandacht voor wijkbeheer is een van de uitgangspunten in het gemeentelijke basisprogramma. Het doel is bevordering van de leefbaarheid en veiligheid. Eens in de vier jaar wordt voor iedere wijk in overleg met bewoners(organisaties) en instellingen een wijkactieplan (WAP) opgesteld. Voor de wijk Centrum, bestaande uit Stadscentrum, Dorp en Driemanspolder, wordt dit jaar op deze wijze een WAP voor 2003 gemaakt. Daarom stelt de gemeente balie 21 open in de hal van het Stadhuis waar bewoners hun mening over het Stadscentrum kwijt kunnen. Omdat in het Stadshart veel stedelijke voorzieningen aanwezig zijn, kunnen ook bewoners uit andere wijken hun mening geven.

Alle opmerkingen over leefbaarheid en veiligheid in het Stadscentrum worden geïnventariseerd om zo een compleet beeld te krijgen van wat zich afspeelt in de wijk.

Laatste wijziging: 1-5-2002