Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 3-05-2002 Mediaberichten 03 mei 13.30 uur

Roermond Roer je Mondverbalen

ROERMOND De politie heeft donderdag in het kader van het openbare ordeproject Roer je Mond in het hele district processen-verbaal opgemaakt tegen 43 overtreders. Er werden bekeuringen gegeven aan automobilisten die geen gebruik maakten van de verplichte autogordel (31), bromfietsers kregen een bekeuring voor een te hoog vermogen van hun voertuig (7), terwijl een bromfietser onterecht een oranje plaatje op zijn vervoermiddel had. Een automobilist werd bekeurd voor telefoneren tijdens het rijden. Een bromfietser kreeg een bekeuring voor rijden zonder helm, een automobilist voor dubbel parkeren en eenmaal wegens rijden in een voetgangersgebied.

Venlo Vandalisme

VENLO Een inwoonster van de Hertog Reinoudsingel in Venlo heeft donderdag bij de politie aangifte van vernieling gedaan. In de nacht van woensdag op donderdag werden alle 135 in haar tuin staande planten door onbekenden uit de grond getrokken. Enkele van de planten lagen op de auto van de vrouw en haar echtgenoot. De aangeefster vertelde dat dit de tweede maal binnen twee weken is dat haar tuin vernield is en schat de tot nu toe opgelopen schade op zeker 600,00.

Venlo Automobilist bekeurd voor rijden door rood

VENLO Een politieman heeft donderdagmorgen een proces-verbaal uitgeschreven voor een automobilist die op de Van Nijvenheimstraat het rode verkeerslicht negeerde en doorreed. De agent noteerde het kenteken van de auto en de eigenaar zal de acceptgiro een dezer dagen in de brievenbus kunnen verwachten.

LIMBURG-NOORD 633 bekeuringen door Verkeershandhavingsteam

LIMBURG-NOORD Het Verkeershandhavingsteam heeft bij verkeerscontroles in Haelen en Venray 633 bekeuringen uitgeschreven.

WANSSUM - Op de Venrayseweg zijn donderdag 241 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 3920 gecontroleerde voertuigen bedroeg 88 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 216,00

VENRAY - Op de Maasheseweg zijn donderdag 392 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 4320 gecontroleerde voertuigen bedroeg 95 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 245,00

Venlo Snelheidscontrole

VENLO Bij een controle op de Keulse Barrière heeft de politie donderdagmiddag 613 processen-verbaal opgemaakt voor te hoge snelheid. Van de 1986 passerende automobilisten reed meer dan 30 % te hard. De controle vond plaats op het gedeelte van de snelweg vanaf de grens naar de rotonde Keulseplein. De limiet ligt daar op 60 km/u. en de hoogst gemeten snelheid bedroeg 113 km/u. Dit levert een boete op van 327,00.