Ingezonden persbericht

Accountemps sponsor Amsterdamse Academie

Accountemps sponsor Amsterdamse Academie voor Heineken Race of the Classics

AMSTERDAM, 20020503 -- Accountemps was voor het tweede jaar sponsor van de Amsterdamse Academie tijdens de Heineken Race of the Classics. Naast een financiële bijdrage in de kleding, voeding en materiaal heeft Accountemps ook een sessie voor het deelnemende zeilteam gehouden om hen te informeren over "Hoe stel ik een goed CV op".

De landelijk bekende zeilrace, Heineken Race of the Classics, van Rotterdam naar Ramsgate, Engeland werd dit jaar voor de 13e keer georganiseerd en 20 schepen namen deel aan de race. De oorspronkelijke initiatiefnemer van de race, de Amsterdamse Academie, was goed vertegenwoordigd met 16 studenten en had de grootste en snelste boot. De studenten betalen zelf voor hun verblijf op het schip en ieder van hen zoekt daarom naar een sponsor die hen helpt de financiële last te verlichten. Sinds twee jaar is dit Accountemps die behalve een financiële ondersteuning hen ook op professioneel vlak heeft bijgestaan.

Op 12 april werd het hele team, 16 studenten van het Hoger Onderwijs voor de Financiële Sector, uitgenodigd op het hoofdkantoor van Accountemps. Zij woonden een informatiesessie bij over "Hoe stel ik een goed CV op". Aangezien de meeste studenten dit jaar afstuderen was deze informatie zeer welkom. De studenten hadden op voorhand hun CV opgestuurd en door consultants van Accountemps waren deze voorzien van een rapportcijfer en aanwijzingen. De studenten kregen eveneens de financiële testen voorgeschoteld die alle Accountemps kandidaten maken. De middag werd afgerond met een borrel. Helaas eindigde het team van de Amsterdamse Academie, ondanks het feit dat ze als eerste de oversteek maakte, uiteindelijk als laatste. Dit leverde het team echter wel de Kompas prijs voor de snelste oversteek op.

Over Accountemps
Al meer dan 50 jaar heeft Accountemps ervaring als specialist in boekhoudkundige, financiële en bancaire opdrachten op uitzend- en detacheringsbasis. Accountemps maakt deel uit van de groep Robert Half International en heeft wereldwijd meer dan 325 kantoren. In Nederland heeft Accountemps kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Zie voor meer informatie www.accountemps.nl.



Ingezonden persbericht