Gemeente Bodegraven

Renovatie trapveld Sporthoeve en Zustertuin

De gemeente Bodegraven gaat deze week beginnen met de renovatie van de trapvelden bij de Sporthoeve en de Zustertuin. De werkzaamheden omvatten ophogen, draineren, bezanden en het inzaaien van de trapvelden.

Al enige tijd zijn de trapvelden slecht betreedbaar en de afwatering is slecht. Vooral in de winterperiode zijn de velden slecht of niet bespeelbaar. Door de velden te draineren en te bezanden kan deze overlast worden verholpen. Door deze renovatie zijn de trapvelden geruime tijd niet te gebruiken.

De geplande werkzaamheden zullen ongeveer twee weken in beslag nemen. Daarna kunnen de trapvelden ongeveer acht weken niet gebruikt worden om de grasmat te laten herstellen. De aanwezige voetbaldoelen zullen tijdens de werkzaamheden worden verwijderd en na het verstrijken van de acht weken weer netjes worden terug geplaatst.

Bij de Zustertuin kan enige overlast ontstaan door aanvoer van grond en zand. Getracht zal worden om de overlast tot een minimum te beperken. Na deze periode kan er weer volop worden gespeeld op deze velden.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij de heer. J.S. van der Laan van Breau Groen en Reiniging. tel. (0172) 630 362