Ingezonden persbericht


KOKEN EN WIJNPROEVEN OP LANDGOED WOLFSLAAR, BREDA
Zaterdag 4 mei en Zaterdag 11 mei 2002

Aan een bosrand van Breda ligt het schitterende Landgoed Wolfslaar temidden van een ecologisch park. Speciaal voor kook- en wijnliefhebbers organiseert Artifex samen met Elle Eten een Masterclass Koken en Wijnproeven op Landgoed Wolfslaar. Het programma begint met een ontvangst met koffie en fijn patisserie. Vervolgens gaat u naar de kookateliers in het landhuis waar u o.l.v. chefkok Maarten Camps van het Wolfslaar Restaurant en meesterkok Ton Pinxten een driegangen lunch bereidt. Maarten Camps heeft in diverse gerenommeerde restaurants ervaring opgedaan waaronder Comme Chez Soi in Brussel en Im Schiffchen te Dusseldorf. Tevens zal Edwin Raben, tot twee keer toe gekozen tot 'sommelier van het jaar', u in het wijnatelier wijnen laten proeven uit diverse windrichtingen die perfect aansluiten bij de gerechten. Hierna gaat u in de sfeervolle salon in het Landhuis aan tafel om het resultaat van de kookworkshop te proeven.

Tijden: 10u00 - 15u00. Prijs: ¤ 110,-.

U kunt zich aanmelden door het zenden van een email met uw reservering, het aantal personen en uw adresgegevens plus telefoonnummer naar info@artifex-travel.nl of door te bellen met Artifex (020) 620 81 12. Het verschuldigde bedrag maal het aantal deelnemers kunt u overmaken op giro 61 77 80 of bank 49.58.41.315 t.n.v. Artifex Travel BV, Herengracht 342, 1016 CG AMSTERDAM.

Gezien de grote belangstelling voor deze workshops verzoeken wij u ons na aanmelding binnen twee weken te willen voldoen zodat u deelname aan de workshops verzekerd is. Uiterlijk twee weken voor aanvang van een workshop ontvangt u van Artifex schriftelijk bevestiging.