Ingezonden persbericht

Stichting Informatiecentrum Nabestaandenpensioenen en -uitkeringen

WAAROM t Knijpertje?

Velen denken dat er niets meer gebeurt rond de Anw-wetgeving. Echter, niets is minder waar. Alles is volop in beweging maar de informatievoorziening is slecht. Achter de schermen zijn echter vele weduwen & weduwnaars hiermee bezig. In-middels is een (vergelijkend) Europees onderzoek m.b.t. nabestaandenuitkeringen in 18 Europese landen afgerond. Op dit moment ligt er een Europese klacht.

Om weduwen & weduwnaars ervan te overtuigen dat onze zaak nog niet verloren is, komen we met t Knijpertje, in de hoop dat zich meer nabestaanden bij de zaak betrokken zullen voelen. Via t Knijpertje kunt u ook vragen stellen en uw verhaal insturen. Dus, t Knijpertje is er voor u, maar ook door u. We hopen dat u massaal reageert op ons initiatief.

De redactie behoud zich het recht voor om inzendingen al dan niet te plaatsen. Anonieme inzendingen worden niet gehonoreerd, naam en adres behoren bij redactie bekend te zijn maar worden niet op de website vermeld als u dit niet wenst.

Door internetproblemen is home.wish.net/~tknijpertje niet meer bruikbaar. Vandaar dat we nu te vinden zijn op http://home.tiscali.nl/~knijpert

De Stichting Informatiecentrum zal (zoals u al van hen gewend was) u met raad en daad terzijde blijven staan. Algemene informatie van hun kant zult u ook via genoemde website kunnen vernemen. Algemene informatie kunt u ook vinden op

Redactieadres:
Tel.: 0168 - 453002
tknijpertje@wish.nl of
knijpert@tiscali.nl
gironr. 279 46 97 t.n.v. 't Knijpertje te Klundert