Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 5-05-2002 Mediaberichten 5 mei (11.00 uur)

PANNINGEN Verkeersongeval politieauto

PANNINGEN In de nacht van zaterdag op zondag is een politieagente gewond geraakt nadat de dienstauto waarin ze reed in een slip raakte. De 31-jarige agente was omstreeks 5.00 uur samen met haar 26-jarige collega op weg naar een melding. In een bocht raakte de auto in een slip, vermoedelijk door de hevige regenval. Via de linkerberm is de politieauto enkele meters verderop tegen een boom gebotst waarna hij stil kwam te staan.

Beide agenten zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 31-jarige vrouw is ter observatie opgenomen en haar 26-jarige collega kon na behandeling naar huis.

NEDERWEERT Verkeersgewonde

NEDERWEERT Een 31-jarige Eindhovenaar raakte in de nacht van zaterdag op zondag gewond bij een verkeersongeval op de Rijksweg Zuid. Op de kruising met de Brugstraat kwam zijn auto omstreeks 5.00 uur in aanrijding met de auto van een 20-jarige man uit het Belgische Peer. Bij de aanrijding kwam de Eindhovenaar bekneld te ziten in zijn auto. De brandweer moest het dak er af knippen om het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij voor een nacht ter observatie is opgenomen. De man uit Peer raakte niet gewond bij de aanrijding.