PERSBERICHT
07/03/2002

Nieuw: Johma Rauwkostsalades

fris, knapperig en gezond!

Wat eten we vandaag? Veel mensen stellen zichzelf die vraag met regelmaat. Als het even kan het liefst gezond, lekker, verantwoord en snel! Johma heeft hierop een passend antwoord. In navolging op het succes van de Amerikaanse Coleslaw, introduceert Johma drie nieuwe rauwkostsalades. Deze salades, op basis van verse, knapperige groenten, bieden de consument variatie, gemak en kwaliteit. Vanaf 6 mei a.s. liggen de vier verschillende Johma Rauwkostsalades, inclusief de Amerikaanse Coleslaw, in het koelschap van de supermarkt. Dat eten we vandaag!

Voor ieder gebruiksmoment
Salades hebben een feestelijk imago. De nieuwe Johma Rauwkostsalades bezorgen je dan ook een echt feestgevoel, maar komen het beste tot hun recht als bijgerecht bij de dagelijkse, warme maaltijd. Ook bij de uitgebreide broodmaaltijd of tijdens een zomerse barbecue misstaan de frisse rauwkostsalades natuurlijk niet. Zoals we van Johma mogen verwachten, zijn de rauwkostsalades kant-en-klaar te koop en direct te gebruiken. Een 'feestmaal' is dus zo bereid. Ze zijn er in vier verschillende smaken. Van licht en zoet tot exotisch mild gekruid. Iedereen die van lekker eten houdt, kan wel iets van zijn culinaire gading vinden.
Tip! Heerlijk is het om de rauwkostsalade te mengen door de sla. Een dressing is dan niet meer nodig, want alle Johma Rauwkostsalades zijn aangemaakt met een frisse, heldere en lichte dressing.

Smakelijke combinaties

· Oosterse Rauwkostsalade
Deze mild-gekruide salade, die bijna exotisch aandoet, smaakt heerlijk in combinatie met een Oosters gerecht. De salade bestaat uit verse witte kool, komkommer, wortel, ananas en rozijnen in een mild-zoete kerriedressing met verse koriander

· Rode Bietjes Rauwkostsalades
Verrassend lekker bij een visgerecht is deze fris-zoete rauwkostsalade van rode bietjes, appel, ui en knapperige kool met rozijnen en cranberry's.

· Venkel Rauwkostsalade
Deze salade heeft een heerlijke frisse voorjaarssmaak en is rijk gevuld met venkel, komkommer en sellery in een heldere vinaigrette met mosterdzaadjes en verse dille. Een perfecte rauwkostsalade als vulling voor de sla!

· Amerikaanse Coleslaw
Voor een 'real' Amercian Meal, oftewel een hamburgermaaltijd is deze frisse, mild-zoete rauwkostcombinatie met verse witte kool, wortel, ui en bieslook in een zacht-romige dressing uiterst geschikt.

Natuurlijk bieden Johma Rauwkostsalades meer variatiemogelijkheden en zijn bij veel gerechten smakelijk te combineren.

Prijs en verkrijgbaarheid
Alle Johma Rauwkostsalades zijn verkrijgbaar in het koelvak van de supermarkt. Ze zijn opvallend, fris en eigentijds verpakt en herkenbaar aan de lichtgroene deksel die staat voor rauwkostsalades. Een verpakking heeft een inhoud van 450 gram. Johma Amerikaanse Coleslaw en Johma Oosterse Rauwkostsalade hebben ieder een prijs van circa ¤ 1,59. De Rode Bietjes en de Johma Venkel Rauwkostsalade kosten circa ¤ 1,86.