Landelijke Studenten Vakbond


PERSUITNODIGING

Overhandiging rapport "pilot Utrecht"

Utrecht, 1 mei 2002 - Op maandag 6 mei a.s. zal de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) samen met het Kenniscentrum Studentenhuisvesting (Kences) het rapport 'Studeren op kamers' overhandigen aan staatssecretaris Remkes. De bijeenkomst zal plaatsvinden op 6 mei a.s. van 14:00 tot ongeveer 16:00 uur in Nieuwspoort.

In het rapport 'Studeren op kamers' worden maatregelen genoemd die bijdragen aan het oplossen van de woningnood onder studenten. Het rapport is het resultaat van eerder gemaakte afspraken tussen de staatssecretaris, Kences en de LSVb om in een pilot in Utrecht alle tekorten aan huisvesting in kaart te brengen en de mogelijkheden te inventariseren om hierin verbetering aan te brengen. Dit rapport zal onderdeel uitmaken van de behandeling in de Vaste Commissie VROM in de Tweede Kamer.

Aansluitend aan de overhandiging van het rapport en de reactie van de staatssecretaris, zal een discussie plaatsvinden met de woordvoerders van de politieke partijen over de studentenhuisvesting.


---

Indien u aanwezig wilt zijn bij deze bijeenkomst, vragen wij u uw komst door te geven via mail (kences@vankeep.net) , telefoon (020-3455088) of fax (020-3455089).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sofie Joosse (voorzitter LSVb) op telefoonnummer 030- 231 64 64 of 06-4810 3335