IVBN

Persuitnodiging Ver. van Institutionele Beleggers Vastgoed

Aan de financieel-economische redacties

Geachte redactie,

Hierbij nodigen wij u uit voor een persconferentie van de Vereniging van Institutionele beleggers in Vastgoed, Nederland (IVBN) op

Maandag 6 mei 2002
Om 10.00 uur
Perscentrum Nieuwspoort
Lange Poten 10 te Den Haag

Tijdens de persconferentie geven de heren O. Breur, voorzitter van onze branche-organisatie en de heer drs H.G. Hilverink, bestuurslid, een toelichting op het jaarverslag 2001, dat bij die gelegenheid wordt gepresenteerd. In dat kader zullen zij tevens ingaan op een aantal actualiteiten rond vastgoedbeleggingen in Nederland, zoals de marktontwikkelingen, het huurbeleid, fiscale beleggingsinstellingen, weging vastgoed in beleggingsportefeuilles en vastgoedderivaten.

De Vereniging van Institutionele beleggers in Vastgoed, Nederland (IVBN) is een belangenbehartigingsorganisatie voor institutionele beleggers in Nederlands vastgoed. Tot haar leden behoren pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen en beursfondsen. Gezamenlijk vertegenwoordigen de leden met ruim 40 miljard euro aan Nederlands onroerend goed circa 90% van het Nederlands institutionele vastgoedvermogen. Dit is gelijk verdeeld tussen woningen en commercieel vastgoed.

Wanneer wij op uw komst mogen rekenen verzoeken wij u een bericht te sturen naar onderstaand e-mail adres of faxnummer. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met het hieronder vermelde telefoonnummer.

Graag vernemen wij uw reactie.

IVBN
Marieke C.A. van de Sandt
info@ivbn.nl
tel: 070 . 300.03.71
fax: 070 . 369.43.79


02 mei 02 15:44