Gemeente Weert

25-04-2002

Dinsdag 7 mei a.s.
Receptie voor drie oud-wethouders

Dinsdag 7 mei a.s. vindt in de raadzaal van het stadhuis een speciale bijeenkomst plaats waarin afscheid wordt genomen van de oud-wethouders mevr. M.H.P. Gresnigt-Raemaekers en de heren A.J.L. Heijmans en P.J.H. Sijben. Deze bijeenkomst, die een informeel karakter heeft, begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom, vooral ook personen die voor hun bedrijf, instelling of vereniging contacten met de drie wethouders hebben gehad.

Mevrouw Gresnigt-Raemaekers en de heren Heijmans en Sijben nemen ieder nu afscheid als wethouder. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 6 maart jl. en de daarop volgende coalitiebesprekingen bleek er voor hen onvoldoende basis aanwezig te zijn om terug te keren als wethouder. Mevrouw Gresnigt-Raemaekers bekleedde de functie van wethouder vanaf 1995. De heer Heijmans was sinds 1983 wethouder. De heer Sijben was wethouder vanaf 1998.
Alle drie blijven ze overigens wel actief als raadslid. Mevrouw Gresnigt-Raemaekers en de heer Sijben namens het CDA, de heer Heijmans namens de PvdA.