Ingezonden persbericht



Tijd om de "Schreibtischtäter" aan te pakken!

De rechtse politicus Pim Fortuyn is vermoord. Dit komt niet uit de lucht vallen, al jaren is het systeem blind voor linkse haatzaaiers en geweldplegers! Rechtse burgers mogen ongestraft beledigd, bestolen, geslagen en opgejaagd worden. De politiek en justitie kijken al jaren de andere kant op. Niet alleen kijkt de politiek de andere kant op, ze steunen ook al jaren actief "anti-rascistische" hetse-organisaties met subsidie. Nu kan de politiek en justitie niet hun handen in onschuld wassen. Dit systeem heeft bloed aan zijn handen en moet tot inkeer komen en (extreem) linkse "Schreibtischtäter" actief gaan vervolgen!

Deze politieke moord kon niet uitblijven nadat al jaren actief hetzende "schreibtischtater" van extreem-linkse organisaties worden gesteund door subsidies onder het mom van "anti-rascisme". Er zijn vele linkse schimmige hetze-organisaties die ongestoord hun gang kunnen gaan. Het "onderzoekskollektief KAFKA" maakt zich overduidelijk schuldig aan smaad, schending van privacy en het beheren van illegale persoonsregisters. De criminelen van KAFKA hebben in hun publicaties al meerdere malen trots te kennen gegeven een grote gegevensbank van politieke tegenstanders te onderhouden. Deze gegevensbank spekken ze vooral door uit inbraken verkregen informatie. Dit zijn zware delicten waar justitie al lang gelden een halt aan had moeten roepen. Maar ze sluiten hun ogen.

De "Anti Fascistische Actie" (AFA) heeft niet alleen hetze gevoerd tegen Pim Fortuyn, met het bekende resultaat tot gevolg, maar organiseert al sinds haar oprichting knokploegen om politieke tegenstanders te lijf te gaan. Zoals gebleken was in 1995 toen er onder de aanhangers van AFA 44 stokken en knuppels, 10 kettingen, 9 messen, 30 strijkers, 9 busjes traangas, ettelijke flessen gevuld met ammoniak en 46 helmen in beslag werden genomen, tijdens een "demonstratie tegen rascisme". De lijst van criminele handelingen vanuit het AFA-umfeld is lang: brandstichting in Velp (augustus 1993), inbraak bij medewerkers van een politieke partij (november 1993 en januari 1994), in de brand steken van auto's (voorjaar 1995), bestorming van een pinksterkamp (mei 1999), aanslag op vlaamse volksvertegenwoordiger Filip de Winter (2000) en inbraak, bedreigingen en vernielingen tegen rechtse jongeren in eindhoven (voorjaar 2001). Wanneer is dit lijstje lang genoeg voor justitie om vervolging te beginnen? Maar ze sluiten hun ogen.

De politiek en justitie moeten eindelijk actief gaan optreden tegen deze extreem-linkse hetze-organisaties. Ze mogen nu niet meer blind zijn voor de criminele handelingen van zogename "anti-fascisten" of "anti-rascisten" en eindelijk in zien wat ze werkelijk zijn: aanzetters en organiseerders van politiek geweld tegen alles en iedereen wat "te rechts" is in hun ogen. Wij eisen het stop zetten van subsidies aan organisaties die niet duidelijk afstand nemen van dergelijke organisaties. En daarbij een actieve vervolging te beginnen van extreem-linkse spionagediensten zoals Kafka en de politieke knokploegen van de AFA.

Wie nu nog zijn ogen blijft sluiten, heeft bloed aan zijn handen!

bron: Jongerencollectief "Stop politiek Geweld", http://spg.8m.net/

Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met:

SPG, POSTBUS 501, 5600 AM EINDHOVEN

http://spg.8m.net/

stoppolitiekgeweld@yahoo.com