Persbericht Open dag Turkse moskee Heerhugowaard Zoals reeds elk jaar wordt georganiseerd zal de Turks Islamitische Stichting in Heerhugowaard ook dit jaar weer op 11 mei a">

Open dag Turkse moskee Heerhugowaard

Ingezonden persbericht

"urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:x = "urn:schemas-microsoft-com:office:excel">

Persbericht

Open dag Turkse moskee Heerhugowaard

Zoals reeds elk jaar wordt georganiseerd zal de Turks Islamitische Stichting in Heerhugowaard ook dit jaar weer op 11 mei a.s. een open dag houden. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur zullen de deuren van de Turkse moskee, deze zondag openstaan voor eenieder die informatie wenst over de Islam of de Turkse cultuur. De Islam streeft naar saamhorigheid en dialoog tussen alle volkeren. Dit wordt door de Turkse bevolking aangegrepen om de samenwerking met allen in Heerhugowaard te versterken.

De Turkse gemeenschap in Heerhugowaard streeft ernaar om met behoud van eigen identiteit te integreren in de Nederlandse samenleving en bij te dragen aan een kleurrijk Heerhugowaard. Geïnteresseerden kunnen kennis nemen van de achtergrond van de Turkse medeburgers in Heerhugowaard en een indruk opdoen van de Islamitische godsdienst. Bezoekers kunnen diverse Turkse lekkernijen en Turkse thee proberen.

Het bestuur van de Turks Islamitische Stichting nodigt hierbij allen uit om op zondag 11 mei a.s. de open dag van de Turkse moskee te bezoeken aan de van Teylingenlaan 1.

Mimar Sinan Moskee


---
A. Genç
Voorzitter

Tel. 072-5741649