Gemeente Loenen aan de Vecht


Nieuwsberichten

08-05-2002
Bijzondere raadsvergadering op 14 mei

Bijzondere raadsvergadering op 14 mei. Als gevolg van het duale stelsel komt in plaats van de commissievergaderingen voortaan de plenaire raad in commissieverband bijeen. Meer...

De vertrouwde commissies Ruimtelijke Ordening (RO), Welzijn en Algemene Bestuurlijke en Financiële Zaken (ABFZ) bestaan niet meer. Voor de plenaire raad geldt het normale proces zoals dat voor de commissies werkte.
Bij de plenaire raadsvergadering bestaat de mogelijkheid voor toehoorders om, op verzoek, het woord te voeren over onderwerpen die niet geagendeerd zijn. Aan het begin van de vergadering wordt hiervoor maximaal een kwartier ingeruimd. De mogelijkheid om over onderwerpen die wel op de agenda staan het woord te voeren blijft daarnaast bestaan.
Belangstellenden kunnen, gedurende enkele dagen voorafgaande aan de vergadering, aan de balie van het gemeentehuis een exemplaar van de agenda afhalen.
Nadere informatie over aan de orde komende punten kan, op werkdagen, 's morgens tussen 09.00-12.00 uur, worden verkregen bij het betreffende bureau.

De vergadering begint om 20.00 uur, in het gemeentehuis.