Gemeente Katwijk

Installeren roodlicht- en snelheidscameraposten Hoorneslaan

Katwijk, 8 mei 2002

Op dinsdag 14 mei 2002 worden roodlicht- en snelheidscameraposten geplaatst bij fiets- en voetgangersoversteekplaats op de Hoorneslaan ter hoogte van de Parsstraat en Boerslaan. Daarom is op dinsdag 14 mei van circa 10.00 uur tot circa 15.00 uur op de Hoorneslaan tussen de Parsstraat en de Suurmondstraat slechts één rijstrook beschikbaar voor autoverkeer. De doorgang wordt met verkeerslichten geregeld. Automobilisten wordt aanbevolen een andere route te kiezen, indien mogelijk de fiets te nemen of op een ander tijdstip te gaan, om ernstige filevorming op de Hoorneslaan en aansluitende wegen te voorkomen.

De Parsstraat bij de Hoorneslaan wordt van circa 10.00 uur tot circa 15.00 uur geheel afgesloten voor al het autoverkeer. Autoverkeer vanuit en naar de wijk wordt omgeleid via de Conradstraat. Autoverkeer vanuit de Suurmondstraat kan tijdens de werkzaamheden alleen rechtsaf de Hoorneslaan op richting Biltlaan. De Suurmondstraat is wel uit beide richtingen bereikbaar vanaf de Hoorneslaan.

De verkeerslichten van de voetgangersoversteekplaats bij de Conradstraat en Boekhorststraat en van de fiets- en voetgangersoversteekplaats bij de Parsstraat en Boerslaan zijn gedurende de werkzaamheden buiten werking.