Ingezonden persbericht


Persbericht

Praktisch boekje voor huizenkopers en- bezitters. Alles wat u over ramen en deuren moet weten.

Bij het bouwen van een nieuw huis of verbouwen van een bestaande woning, is de keuze voor ramen, kozijnen en deuren belangrijk. Het type deur en het raam- of deurkozijn zijn mede bepalend voor de uitstraling van het huis: klassiek, monumentaal, of juist strak en modern. Maar er zijn nog veel meer aspecten belangrijk bij de aankoop van deze afbouwmaterialen. HBI heeft daarover een praktische boekje ontwikkeld getiteld: Alles wat u over ramen en deuren moet weten . Een handig boekje voor u en uw opdrachtgever met informatie over stijl, kwaliteit en producteigenschappen.

In het boekje staan tips en adviezen over alle onderwerpen die bij de aankoop van een raam, deur of kozijn aan de orde komen. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Niet alleen met de gewenste stijl, maar bijvoorbeeld ook met de gewenste geluidwerendheid, warmte-isolatie en keuze voor het materiaal. Bovendien moeten ramen, deuren en kozijnen bijdragen aan de veiligheid van de woning. Overigens heeft HBI daarvoor een speciaal systeem ontwikkeld van onverwoestbare raamprofielen, veiligheidsglas en veiligheidsbeslag, waarmee de kans op inbraak aanzienlijk wordt verminderd.

Wie is HBI?

HBI is een gerenommeerde merkfabrikant van hoogwaardige ramen en deuren in zowel hout als kunststof. Naast het uitgebreide standaardassortiment levert HBI speciale producten voor bijvoorbeeld monumentale panden. De HBI ramen en deuren zijn duurzaam en krijgen vijf jaar fabrieksgarantie mee bij aankoop. De producten van HBI worden verkocht via de erkende vakhandel en montagebedrijven.

Meer informatie?

Het boekje Alles wat u over ramen en deuren moet weten is een handig hulpmiddel bij het verkoopgesprek en u kunt het als service meegeven aan uw klant. U kunt het boekje aanvragen via www.hbi-fenster.de, of door de adresgegevens waar het boekje naar toe gestuurd moet worden, te mailen naar DeJong&Verder, die de contacten in het buitenland voor HBI behartigt.

(E : info@dejongev.nl). Het boekje wordt u kosteloos toegezonden tot een maximum van 10 stuks.Voor vragen over de producten kunt u vrijblijvend contact opnemen met de verkoop buitendienst, Pieter Boon, telefoonnummer 06 22 21 20 75 .