Ingezonden persbericht


Domaine de Camparnaud opent haar deuren.

Begin mei zijn de wijncursussen op Domaine de Camparnaud (Provence) van start gegaan. De eerste diploma s zijn inmiddels uitgereikt aan de Nederlandse cursisten.

Domaine de Camparnaud, eigendom van Marnix Engels, is een wijndomaine met een Nederlandstalig wijncollege in het groene hart van de Provence. De lessen worden gegeven door een Nederlands sprekende docent, Ailko Faber. Zijn echtgenote, Dr. Lucette Faber, klassica en bekend culinair publiciste (NRC, Résidence, Elle Eten, Seasons) neemt de lunches voor haar rekening.

Wijncollege Domaine de Camparnaud heeft verschillende mogelijkheden voor wijnliefhebbers en bedrijven. De cursus bestaat uit 3-5 dagdelen, gevolgd door een lunch waarbij wijn/spijs combinaties centraal staan. De rest van de dag bestaat uit culturele - of sportieve activiteiten, of vrije tijd indien gewenst. Zo kunt u in september s ochtends mee helpen met de wijnoogst en s middags de cursus volgen.

Voor het bedrijfsleven zijn er speciale zaken seminars, met s ochtends tijd voor eigen workshops of vergaderingen, en s middags cursus gevolgd door diner met wijn&spijs combinaties.

Op de eigen website van Domaine de Camparnaud kunt u virtueel kennismaken met het Wijncollege, de wijnen de docenten, de omgeving etc. Ga naar www.camparnaud.nl en laat u verleiden!

André Sauerbier
Domaine de Camparnaud
Tel. : 070-338 87 19
Fax : 070-331 83 49
Mobiel : 06-55.13.02.25

Domaine de Camparnaud
http://www.camparnaud.nl