Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Partnerovereenkomst ActiveView Connect Groep en KPN Telecom Externe Distributie

Alblasserdam, 13 mei 2002 ActiveView Connect Groep en KPN Telecom Externe Distributie hebben onlangs een partnerovereenkomst gesloten. In dit partnership biedt KPN Telecom, ActiveView de mogelijkheid WAN-infrastructuuroplossingen en internetoplossingen te bundelen tot complete ICT-oplossingen.

KPN Telecom Externe Distributie is de schakel voor ActiveView als Business Partner naar de rest van de KPN organisatie. Dit betekent dat er snel wordt geschakeld en flexibel naar oplossingen wordt gezocht. Samen met KPN kunnen wij voorzien in de toenemende behoefte aan bandbreedte bij onze relaties en de bijbehorende toekomstgerichte ICT-oplossingen, aldus Marcel Uittenbogaard van ActiveView. Klanten plukken direct de vruchten van deze samenwerking. Zij kunnen nu de aanschaf van de volledige infrastructuur bij ActiveView onderbrengen. Gebaseerd op hoogwaardige technologie en de gebundelde expertise van gerenommeerde organisaties. Naadloos geïntegreerd in hoogwaardige totaaloplossingen waarvoor organisaties één aanspreekpunt hebben en houden.

Over ActiveView
De kracht van ActiveView is het leveren van kwalitatieve, innovatieve en doelgerichte oplossingen met uiterste inzet en zorg van alle medewerkers. Door samenwerking met zorgvuldig geselecteerde externe bedrijven en tussen de werkmaatschappijen onderling ontstaan synergetische totaaloplossingen. Voorbeeld hiervan is de ActiveView ConnectBox, een server voor toegang naar internet (xDSL, ISDN, Digistream, Frame Relay) met een reeks softwaremodules voor management en beveiliging van internet- en mailverkeer.

Over KPN Telecom Externe Distributie
KPN Telecom Externe Distributie (KPN Telecom ED) is de verkooporganisatie van KPN Telecom die het aanspreekpunt is voor externe distributiekanalen. Voor het welslagen van automatiseringsprojecten bij organisaties is een goede communicatie-infrastructuur, afgestemd op specifieke behoeften, van onschatbaar belang. KPN Telecom ED biedt deze infrastructuur gebaseerd op hoogwaardige technologie en de gebundelde expertise van gerenommeerde partners.