Gemeente Dalfsen

14-05-2002

Bestellen reflecterende huisnummerpaal mogelijk tot 15 juni: Nieuwe actie 'Zichtbaar beter bereikbaar'

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft besloten u nogmaals de gelegenheid te geven om een reflecterend huisnummer met paal te bestellen in het kader van de actie "Zichtbaar beter bereikbaar". De actieperiode loopt deze keer van 14 mei tot 15 juni 2002. In deze periode kunt u de huisnummerpaal bestellen bij de gemeente Dalfsen.

Onder het motto "Zichtbaar beter bereikbaar" krijgt u dus nogmaals de mogelijkheid om tegen het geringe bedrag van 26,00 een huisnummerpaal aan te schaffen. De paal is voorzien van het reflecterende huisnummer aan weerszijden. Een paal met aan iedere zijde twee huisnummers kost 35,00.

Vooral in situaties waarin iedere minuut telt, is het van groot belang dat uw woning is voorzien van een huisnummer dat goed zichtbaar is vanaf de openbare weg.

Huisartsen en de 112-diensten (ambulance, politie, brandweer) wijzen hier ook regelmatig op. Slecht zichtbare huisnummers leiden tot vertraging, verloren minuten die van levensbelang kunnen zijn. Vandaar de actie "Zichtbaar beter bereikbaar".

Hoe werkt de actie?
Als u uw woning ook zichtbaar beter bereikbaar wilt maken, dan kunt u tot 15 juni 2002 een huisnummerpaal bestellen bij de Gemeente Dalfsen. U kunt uw bestelling doorgeven door gebruik te maken van één van de bestelformulieren onderaan dit bericht. Het formulier kunt u per e-mail inzenden naar de gemeente (gemeente@dalfsen.nl) of per post (Gemeente Dalfsen, Centrale Balie, Antwoordnummer 822, 7700 VK DALFSEN (postzegel niet nodig).

Levering
Als u een huisnummerpaal heeft besteld, zal deze de laatste week van september door medewerkers van het wijkteam Buitengebied bij u worden afgeleverd. U kunt bij aflevering van de paal contant betalen.

Plaatsing
De huisnummerpaal dient u zelf te plaatsen. Het werk is eenvoudig uit te voeren. Tezamen met de paal ontvangt u een handzame instructie waarin precies aangegeven staat, wat u moet doen. Mede door dit stukje zelfwerkzaamheid kan de prijs laag gehouden worden.

De huisnummerpaal wordt uw eigendom. Eventuele nabestellingen zullen niet meer door de gemeente Dalfsen in behandeling worden genomen. De huisnummerpalen worden geleverd door de firma Brimos te Hattem.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de Centrale Balie van het gemeentehuis.