Ingezonden persbericht


Persbericht

VAI ORGANISEERT GRATIS WORKSHOP

DE TOUWTJES IN HANDEN CONTROLE OVER UW APPLICATIEOMGEVING

Hoe structuur in de applicatieomgeving resulteert in lagere TCO

Veenendaal, 29 april 2002 VAI, de Nederlandse organisatie die oplossingen biedt op het gebied van standaardisatie en migratie van ICT-infrastructuren en applicatiedeployment, organiseert op 16 mei a.s. in samenwerking met vier van haar klanten de workshop De touwtjes in handen controle over uw applicatieomgeving . Deze workshop wordt gehouden in het VAI hoofdkantoor te Veenendaal. In de workshop wordt antwoord gegeven op de vraag met welke middelen de totale exploitatiekosten (TCO) verlaagd kunnen worden.

In de workshop krijgt u zinvolle informatie over hoe uw ICT-infrastructuur en applicatieomgeving gestandaardiseerd en onder controle gehouden kunnen worden, om zo blijvend kostenvoordeel en hoge kwaliteit te bewerkstelligen. Samen met één van de vier aanwezige ervaringsdeskundigen wordt de problematiek vanuit verschillende invalshoeken (onder andere organisatie, cultuur, techniek en hulpmiddelen) belicht en vertaald naar uw specifieke situatie. De ervaringsdeskundigen die deelnemen zijn: Fons Postma (programmamanager Heineken), Paul Gnodde (ICT-beheer manager Stork Textile Printing Group), Gert Jan Doves (Service Manager ICT Gemeente Zaanstad) en Jerry Hager (Hoofd Platformbeheer LAN2000 Koninklijke Marechaussee).


Deelname aan deze workshop is kosteloos en interessant voor IT eindverantwoordelijken zoals de IT manager, het Hoofd Automatisering en de Financieel Directeur. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de website: www.vai.nl.
Over VAI

VAI bv, opgericht in 1997, is een Nederlandse leverancier van oplossingen op het gebied van software management en deploymentproducten (o.a. ID-Suite"). Tevens biedt VAI services voor migratie, standaardisatie en instandhouding van de ICT-infrastructuur en applicatieomgeving. Toepassing van deze producten resulteert in lagere exploitatiekosten (TCO), hogere IT betrouwbaarheid en betere beschikbaarheid van applicaties. Eén van de doelstellingen van VAI is om in een snel veranderende omgeving voor een voorspelbaar change management en beter beheer te zorgen. VAI heeft inmiddels meer dan 100 medewerkers. Het hoofdkantoor van VAI staat in Veenendaal. De oplossingen van VAI worden gebruikt bij gerenommeerde klanten zoals Heineken, Ministerie van Defensie, PTT Post en Stork. Meer informatie vindt u op www.vai.nl.