Apple Benelux

Toonaangevende ontwikkelaars bieden ondersteuning voor de nieuwe Xserve van Apple

Sybase
"Wij streven ernaar de standaardbedrijfsdatabase te worden voor Mac OS X", aldus Dr. Raj Nathan, Senior Vice President en General Manager van de Enterprise Solutions Division van Sybase. "Wij zijn niet alleen onder de indruk van de mogelijkheden en de gebruikersvriendelijkheid van Mac OS X, maar ook van de nieuwe generatie servers van Apple. Dit versterkt ons vertrouwen in en enthousiasme voor de steeds betrouwbaardere technologie van Apple."

HP
"We vinden het fantastisch dat we onze traditionele samenwerking met Apple nog verder kunnen uitbreiden door onze HP OpenView-beheerprogrammatuur geschikt te maken voor de Mac", aldus Peter van der Fluit, Vice President van Sales and Marketing van HP Software. "Als marktleider op het gebied van beheeroplossingen die door services worden aangestuurd, biedt HP volledige ondersteuning voor een multiplatformstrategie die een aanvulling vormt op de industrienormen die Apple hanteert en waarin de Xserve van Apple moeiteloos kan worden beheerd vanuit de HP OpenView-omgeving. In samenwerking met Apple zullen we meer van onze op services gebaseerde beheeroplossingen geschikt maken voor de Mac, zodat onze gezamenlijke klanten de beschikking hebben over betrouwbare oplossingen die aan hun vereisten voldoen."

Adobe
"De Adobe Web Workgroup Server is geschikt voor de nieuwe Xserve van Apple en biedt geavanceerde functies voor samenwerking en websitebeheer, waardoor de productiviteit van web- en ontwerpteams aanzienlijk wordt verbeterd", aldus Susan Prescott, Vice President van de Cross-Media Group van Adobe. "De combinatie van ons krachtige pakket tools voor webpublicatie en -ontwerp en de nieuwe rekserver van Apple vormt voor onze klanten de meest complete oplossing voor webontwikkeling. We zijn blij dat we kunnen voortbouwen op onze langdurige samenwerking met Apple en daardoor opnieuw een krachtige oplossing kunnen leveren voor creatieve professionals."

4D
"De nieuwe Xserve van Apple is ongelooflijk krachtig, betrouwbaar en eenvoudig te beheren", aldus Laurent Ribardiere, CEO en oprichter van 4D. "Gebruikers zullen merken dat de combinatie van 4D, 4D WebSTAR V en Xserve een uitgebreide, geavanceerde oplossing vormt die aan al hun database- en webserver-vereisten voldoet."

Dantz
"Dantz Retrospect levert back-upprogrammatuur van wereldklasse voor de Mac en al onze producten zijn geschikt voor de nieuwe Xserve van Apple", aldus Larry Zulch, President en CEO van Dantz Development Corporation. "We zijn bijzonder blij dat Apple het legendarische gebruiksgemak van haar producten nu heeft geïmplementeerd in een krachtige rekserver."

FileMaker
"FileMaker Pro 5.5 Unlimited is geoptimaliseerd voor Mac OS X Server en maakt gebruik van de geïntegreerde Apache-webserver", aldus Dominique Goupil, President van FileMaker. "In combinatie met de nieuwe Xserve van Apple is nu een nog krachtiger platform beschikbaar voor het gebruik van FileMaker-oplossingen in het bedrijfsleven en het onderwijs." "Xserve komt er op vraag van onze klanten", aldus Steve Jobs, CEO van Apple. "Xserve is heel eenvoudig te installeren en kan moeiteloos worden geïntegreerd in bestaande netwerken. Bovendien wordt Xserve standaard geleverd met een licentie voor een onbeperkt aantal gebruikers, zonder dat daaraan extra kosten zijn verbonden. Hierdoor is Xserve ook nog eens een uiterst voordelige server met de stabiliteit van UNIX."

Platform
"Door ondersteuning te bieden voor Mac OS X kunnen we onze tien jaar ervaring met het ontwikkelen van clusteringoplossingen voor UNIX-klanten inzetten om Mac-gebruikers te helpen bij de verbetering van hun productiviteit, prestaties en rendement", aldus Robert Gordon, CEO van Platform. "Met de krachtige combinatie van de nieuwe Xserve van Apple en de Platform LSF-workloadbeheerprogrammatuur kunnen multimediabedrijven, overheidsinstellingen en instellingen voor hoger onderwijs en de biowetenschappen al hun bedrijfscomputers optimaal gebruiken."

© 2002 Apple. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo en Macintosh zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Apple. Andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.


***

Apple
Apple gaf in de jaren '70 het startschot voor de personal-computerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Apple staat nu opnieuw achter zijn oorspronkelijke missie: de beste producten leveren op het gebied van personal computers aan studenten, docenten, ontwerpers, grafici en consumenten over de hele wereld, door middel van innovatieve programmatuur, apparatuur en Internet-producten.

Websites van Apple: Voor informatie over Apple: http://www.apple.com Voor informatie over Apple Nederland: http://www.apple.com/nl Voor persberichten van Apple Benelux: http://www.apple.com/nl/pr