Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 17-05-2002 Persbericht district AA & Dommel

BESTUURDER RAAKT ONDER INVLOED VAN ALCOHOL VAN DE WEG (Vught)

Van donderdag op vrijdag is een 24-jarige Rosmalenaar op de Rijksweg N65 in Vught onder invloed van alcohol van de weg geraakt. Hij reed in de richting s-Hertogenbosch, schampte een boom, tolde een paar keer rond en kwam tot stilstand. De man is overgebracht naar het ziekenhuis en kwam er met een paar hechtingen vanaf. Uit onderzoek van de politie bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. Hij kreeg daarvoor een geldboete van 190,= en een rijverbod. De auto liep zware schade op.

LANDROVER ONTVREEMD (Esch)

Donderdagavond is vanaf de Gestelseweg in Esch een bordeauxrode Landrover, type LP, met het kenteken 86-VV-JN ontvreemd.

FIETSER OP DE RIJKSWEG (Boxtel)

Donderdagavond hebben surveillerende agenten een 46-jarige man van de Rijksweg A2 in Boxtel afgehaald. De man, van buitenlandse origine, reed met zijn fiets over de vluchtstrook. Omdat hij geen identiteitspapieren bij zich had en gebrekkig Engels sprak, is hij staandege-houden om zijn identiteit vast te kunnen stellen. Op het bureau kon zijn identiteit worden achterhaald, waarna hij met een vermaning is heengezonden.