Ingezonden persbericht

Persbericht - mei 2002

BAM NBM Vastgoed bv ontwikkelt vlakbij Den Haag grote woningen met moderne rieten kap

Eerste 21 Cottage-style woningen
in Waterrijk in verkoop

Zaterdag 18 mei 2002 start de verkoop van de eerste 21 woningen op het eiland Royal Lodge van het project Waterrijk. De woningen zijn groots, tijdloos en de bouwstijl is sterk gerelateerd aan de omgeving. Direct opvallend zijn de bijzonder grote, moderne rieten kappen die de zeer ruime woningen een landelijke uitstraling geven. De ligging op een klein intiem eiland geeft de woningen bovendien een aantrekkelijk en natuurlijk uiterlijk. Waterrijk ligt aan de zuidwestzijde van Ypenburg op korte afstand van Den Haag, Delft en Rotterdam met op steenworp afstand het recreatie- en natuurgebied De Delftse Hout.

De ambachtelijke rieten daken bepalen sterk het uiterlijk van de woningen. De ontwerpers van de woningen, Maas Architecten uit Lochem, kozen voor riet vanwege de verbintenis met het waterrijke polderlandschap in de omgeving: "In de Delftse Hout, in de polders: overal groeit riet. Een logische keuze dus als dakbedekkingsmateriaal, terwijl het de woning tegelijkertijd een landelijke en moderne uitstraling geeft".

De inhoud van de woningen is absoluut groot te noemen. De enorme living biedt een groots en magnifiek uitzicht op het omringende water en geeft toegang tot een sfeervol groot terras. De woningen hebben maar liefst vier of vijf zeer royale (slaap)kamers en twee ruime parkeerplaatsen op eigen terrein.

De woningen liggen in Waterrijk, een onderdeel van deelplan 9 Waterwijk De Eilanden in Ypenburg. Waterrijk is een ontwikkeling van BAM NBM Vastgoed bv in samenwerking met Projectbureau Ypenburg.

Start verkoop
Op zaterdag 18 mei 2002 vindt van 10 uur tot 14 uur de start verkoop plaats in Infocentrum Ypenburg (ILSY-plantsoen 1 in Den Haag). Medewerkers van BAM NBM Vastgoed en de makelaars informeren belangstellenden over de woningen en de woonomgeving. Tevens ligt er een uitgebreid geïllustreerde en informatieve verkoopbrochure klaar. Voor meer informatie kunt u tevens terecht bij Kamerbeek Makelaars, tel. 070 319 9020 of Nieuwbouw Makelaars Ypenburg (De Haan Detmar Ruseler) tel. 070 319 9070.

www.bamnbmvastgoed.nl

Aan de redactie:
Meer informatie over Waterrijk kunt u verkrijgen bij: Harry Doebé van BAM NBM Vastgoed bv: tel.: 030 659 8868, mobiel: 06 23011870.

Illustratiemateriaal kunt u aanvragen bij:
Paul Westgeest Communicatie, tel.: 06 15696479, e-mail: info@paulwestgeest.com