Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 20-05-2002 Mediaberichten 20 mei (laatste berichten)

Tienray inbraak parochiehuis

TIENRAY In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in het parochiehuis aan de Bernadettelaan. De dader kwam via de zolder het parochiehuis binnen en zag daar kans verschillende muziekspullen weg te nemen. De waarde daarvan is zeker enkele duizenden euros.

Regio 1569 bekeuringen bij verkeerscontroles

OOSTRUM Bij een snelheidscontrole op de Wanssumseweg heeft het Verkeershandhavingsteam vrijdagmiddag 178 automobilisten bekeurd, die harder reden dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid van de 4200 voorbijgangers was 113 km/u.

WANSSUM Bij een snelheidscontrole op de Venrayseweg heeft het Verkeershandhavingsteam vrijdagavond 216 automobilisten bekeurd, die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 2120 voorbijgangers was 84 km/u.

WELL Bij een controle op het gebruik van de autogordel heeft het Verkeershandhavingsteam vrijdagavond 7 automobilisten bekeurd op het Sterrenbos. In totaal zijn er 30 automobilisten gecontroleerd. Ruim 20% gebruikte dus de autogordel niet.

WELLERLOOI Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg Zuid heeft het Verkeershandhavingsteam vrijdagavond 285 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 80 km/. De hoogste snelheid van de 2080 voorbijgangers was 131 km/u.

SIEBENGEWALD Bij een snelheidscontrole op de Gochsedijk heeft het Verkeershandhavingsteam vrijdagavond 285 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 1400 voorbijgangers was 90 km/u.

GENNEP Bij een controle op het gebruik van de autogordel heeft het Verkeershandhavingsteam vrijdagavond 3 automobilisten bekeurd op de Brabantweg. In totaal zijn er 20 automobilisten gecontroleerd. 15% gebruikte dus de autogordel niet.

YSSELSTEYN Bij een snelheidscontrole op de Puttenweg heeft het Verkeershandhavingsteam zaterdag 338 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/. De hoogste snelheid van de 1900 voorbijgangers was 90 km/u.

CASTENRAY Bij een snelheidscontrole op de Horsterwegweg heeft het Verkeershandhavingsteam zaterdag 303 automobilisten bekeurd, die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 1380 voorbijgangers was 88 km/u.