RED BULL NEDERLAND B.V.

Formule 1 komt naar Bloemendaal

Red bull haalt formule 1 naar bloemendaal

Bloemendaal door de bocht!

Wat Mister Formule 1 Bernie Ecclestone niet voor elkaar kreeg, lukt Red Bull wel: Op 20 mei aanstaande is het zover. Om 13.00 uur geeft Olav Mol dan het startsein voor de eerste Nederlandse Formule 1. Red Bull Zeepkistenrace. Tientallen coureurs zullen zich met duizelingwekkende vaart vanaf het Kopje van Bloemendaal de diepte in storten. Onder hen een aantal bekende snelle jongens als Winston Gerstanowich van Wannahaves en Wouter Nicolaas. Ook teams van de Telegraaf, Autovisie, 5 in het land, en ID&T racen mee. Het hele spektakel is ontworpen in de stijl van de autoraces in de jaren 1920 tot en met 1950. Commentaar vanuit de Pitstraat wordt verzorgd door pitsreporter Jack Plooy en de deskundige jury is in handen van Piet de Herder (Nederlands kampioen zeepkistenracen 1950), Ernest Knoors (Formule 1 monteur) en de burgemeester van Bloemendaal!

Info: www.redbullzeepkistenrace.nl
Accreditatie's voor de pers: 11.30 uur in het Nikon perscentrum (bij theater Carprera, Hoge Duin en Daalse Weg nr. 2 in Bloemendaal)

Ter ondersteuning hebben wij een eigen cameraploeg en professionele fotografen die het hele evenement vastleggen. Beeldmateriaal is in principe direct beschikbaar.
Indien u bij dit evenement aanwezig wilt zijn kunt u contact opnemen met Muriel Dalmulder, muriel.dalmulder@nl.redbull.com en 06-53722557

14 mei 02 16:23