Gemeente Maassluis

14-5-2002

Geen huisvuil opgehaald met Pinksteren

Op maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) zamelt de gemeentelijke reinigingsdienst van Maassluis geen huisvuil in. In verband met deze feestdag treden er enkele wijzigingen op in het gebruikelijke inzamelschema van de minicontainers voor huishoudelijk afval én het bedrijfsafval. De wijzigingen zijn als volgt:

De minicontainers voor restafval die normaal gesproken op maandag 20 mei worden geleegd, worden nu geleegd op dinsdag 21 mei; De minicontainers van huishoudens én de containers van bedrijven en instellingen die normaal gesproken op dinsdag 21 mei worden geleegd, schuiven een dag door en worden nu geleegd op woensdag 22 mei. Ook het papier en karton van de bedrijven en instellingen wordt op woensdag 22 mei ingezameld.

De bewoners van de wijken waar normaliter op maandag en dinsdag de minicontainers worden geleegd, worden verzocht rekening te houden met de wijzigingen in het inzamelschema. Ook de bedrijven en instellingen waar gebruikelijk op dinsdag afval wordt ingezameld door de reinigingsdienst van de gemeente, moeten rekening houden met een andere aanbieddag. De minicontainers van huishoudens uit de woensdag-wijk worden wel gewoon op woensdag geleegd.

In verband met het gewijzigde inzamelschema kan de reinigingsdienst wat eerder langskomen dan men gewend is. Het is dan ook zaak de afvalcontainers tijdig buiten te zetten.

Milieustraat 20 mei gesloten
De Milieustraat aan de Heldringstraat 6 is op maandag 20 mei gesloten. Normaal gesproken is de Milieustraat geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.30 uur, op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Gerelateerde documenten:
Geen huisvuil met Pinksteren