Landis NV

PERSBERICHT

Landis sluit definitieve overeenkomsten

Utrecht, 21 mei 2002 - De curatoren van Landis ICT Group BV hebben met verschillende partijen definitieve overeenstemming bereikt over de voortzetting van Landis activiteiten. Het betreft de verkoop van de vaste en mobiele netwerken en overname van de services- en educatieactiviteiten in Nederland. Met deze overeenkomsten is de werkgelegenheid van ruim 300 werknemers gewaarborgd.

De verkoop geldt voor de bedrijfsactiviteiten en activa van Landis Fixed en Wireless Networks Nederland en van Landis Rental Services aan Future Telecom BV en een tweetal aan haar gelieerde vennootschappen. De activiteiten zullen worden voortgezet onder de handelsnamen Detron en Flash Rental Services.

Via een MBO door vier voormalige leden van het Landis management, zullen de services- en educatieactiviteiten in Nederland worden voortgezet door FOUNDATION ICT Group B.V.. De doorstart betreft vaste activa en medewerkers van de Landis onderdelen Professional Services, Managed Services, Educational Services en een deel van Application en Desk Top Services. De activiteiten zullen worden voortgezet onder de namen FOUNDATION Educational Services en FOUNDATION ICT Solutions.

Noot aan de redactie (