UITGEVERIJ VASSALLUCCI

Week van Heertje gaat van start met persconferentie op 21 mei

Op dinsdag 21 mei gaat een uniek project van start: De Week van Heertje. Tijdens deze week zullen vijf boeken verschijnen van de hand van de spil, motor, aartsvader, wegbereider en nestor van standup-comedy en humor in Nederland, Raoul Heertje. Voorafgaand aan zijn uitgebreide toernee door Nederland zal de heer Heertje op dinsdagochtend om 09.30 uur in Toomler, naast Hotel Hilton, Breitnerstraat 1, Amsterdam, eenmalig tekst en uitleg geven ten behoeve van de media. Voor koffie zal gezorgd worden.

In verband met de beursgevoeligheid van bepaalde onderwerpen en de slechte ervaringen van de heer Heertje met de internationale media zullen de vragen tijdens de persconferentie door de heer Heertje zelf verstrekt worden.

21 mei verschijnt: Columns die de wereld veranderden - hilarische columns over de belangrijkste zaken des levens
22 mei verschijnt: Legendarische ontmoetingen - meesterlijke interviews met prominente mensen
23 mei verschijnt: Meester interviewer - diepte-interviews met de groten der sportaarde
24 mei verschijnt: Het mooiste embryo van het heelal - ontroerende gesprekken met zijn - toen nog - ongeboren dochter 25 mei verschijnt: Het kladblok van de bondscoach - exclusieve aantekeningen van Louis van Gaal

Dagelijks zal de heer Heertje signeren, voorlezen en worden geïnterviewd in diverse boekhandels door heel Nederland. Voor meer informatie en exclusieve voorpublicaties kunt u kijken op: www.vassallucci.nl Zetproeven van de titels zijn te verkrijgen via de uitgeverij.

U kunt ook contact opnemen met:

Oscar van Gelderen

020-5218326

06-54205612

13 mei 02 15:49