Gemeente Maassluis

14-5-2002

Commissie Welzijn vergadert op 21 mei

Op dinsdag 21 mei 2002 komt de raadscommissie voor welzijn bij elkaar voor een openbare vergadering in de Raadzaal van het stadhuis aan de Koningshoek. De vergadering begint om 20.00 uur. Voorzitter van deze raadscommissie is raadslid de heer J. Luyendijk. Wethouder mevrouw E.J. Groosman-van den Brandhof is uitgenodigd om bij de vergadering aanwezig te zijn.

Op de agenda van de vergadering staan de volgende onderwerpen: Opening van de vergadering
Vaststelling van de agenda
Vragenhalfuur
Voor burgers is er de gelegenheid om aan de commissie vragen te stellen of opmerkingen te maken over onderwerpen die tot het werkterrein van de commissie behoren, maar niet op de agenda van de vergadering staan.
Spreekrecht
Burgers kunnen inspreken over onderwerpen die op de agenda van de vergadering staan. Insprekers dienen bij het begin van de vergadering aanwezig te zijn en zich te melden bij de voorzitter van de commissie. De agendapunten waarover wordt ingesproken, worden zoveel mogelijk bij voorrang aan de orde gesteld. Vaststelling van de verslagen van: de openbare vergadering van de commissie Welzijn op 10 april 2002.

Informatie van bestuurder en raadsleden over commissies en instellingen
Onder dit agendapunt informeren collegeleden en raadsleden de commissie over actuele ontwikkelingen in commissies en instellingen waarin zij namens de gemeente zitting hebben. Rondvraag
In verband met mogelijke beantwoording van vragen door aanwezige portefeuillehouders wordt de rondvraag aan het begin van de agenda geplaatst.
Onderwijsbeleidsplan
Raadsconsultatiebrieven
Het betreft hier onderwerpen waarbij door het college de mening van de raad wordt gevraagd. In deze vergadering zijn geen onderwerpen genoteerd.
RaadsinformatiebrievenBrief van het college aan de raad over diverse onderwerpen op het gebied van welzijn. Beantwoording schriftelijke raadsvragen Het betreft hier antwoorden van het college op schriftelijke vragen van de raad. In deze vergadering zijn geen schriftelijke vragen aan de orde.
Verder voorkomende zaken
Evaluatie burgeradviescommissies (MSR/CRM/Clientenraad). a. Besluit B en W 420 evaluatie CRM, MSR en Clientenplatform en bijlagen;
b. Aanvullend besluit B en W 240 evaluatie MSR/Nota Functie in Beeld;
c. Besluit B en W 450 evaluatie van het clientenplatform. Brief SOM d.d. 8 april 2002 inzake uivoeringsovereenkomst 2002/subsidieplafond 2003.
Stand van zaken Stichting Ummah Wahidah. Advies B en W 420 stand van zaken uitvoeringsovereenkomsten en C.A.O. -problematiek.
Agendapunten volgende vergadering De leden van de commissie worden in de gelegenheid gesteld concrete agendapunten aan te dragen, die ter behandeling in een volgende commissievergadering kunnen worden voorbereid / geagendeerd.
Sluiting
Uiterlijk om 23.00 uur.

Inzage
De bij de agenda van de commissievergadering behorende vergaderstukken zijn voor belangstellenden in te zien in de speciale publieksmap in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Het informatiecentrum is voor het inzien van stukken geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. Op vrijdagavond en zaterdag zijn de vergaderstukken in te zien in de bibliotheek aan de Uiverlaan.

Gerelateerde documenten:
Vergadering : Commissie Welzijn van 21-5-2002