XS4ALL


XS4ALL, 21 mei 2002

Nieuwe ISDN-inbelapparatuur

In de nacht van dinsdag 21 mei op woensdag 22 mei installeert XS4ALL nieuwe ISDN inbelapparatuur voor alle inbelpunten in Nederland, behalve Amsterdam. Tussen 01.00 en 06.00 uur 's nachts worden de bestaande modembanken vervangen door nieuwe inbelapparatuur.

Tijdens de werkzaamheden worden bestaande verbindingen verbroken. Klanten die inbellen met een ISDN modem kunnen geen verbinding maken met hun huidige inbelnummer. Klanten met een ADSL-aansluiting of een analoge inbelverbinding ondervinden geen hinder van dit onderhoud.

Klanten die tussen 03.00 en 06.00 uur willen internetten, kunnen tijdelijk verbinding maken met de inbelnummers voor analoge modems. Het overzicht van alle inbelnummers vindt u op
http://www.xs4all.nl/helpdesk/algemeen/inbelnummers.html

Let op: XS4ALL vervangt op korte termijn ook de modembanken voor analoge modems. Het is daarom niet handig om permanent over te schakelen op de nummers voor analoge modems. Neem alstublieft contact op met de helpdesk als u problemen ondervindt met het inbellen via ISDN op de nieuwe modembanken.

Kijk voor meer informatie over het wijzigen van uw modeminstellingen op http://www.xs4all.nl/helpdesk/verbinding/ .

Meer informatie:
http://www.xs4all.nl/nieuws/overzicht/ericsson.html