Amsterdam RAI

Intertraffic 2002
16 mei 2002

Een nieuw gezicht voor internetportal intertraffic.com. De digitale informatiebron voor de sector verkeers- en vervoers-infrastructuursector.

Intertraffic.com de digitale informatiebron voor professionals werkzaam in de verkeers- en vervoersinfrastructuursector heeft begin mei een nieuw gezicht gekregen. De belangrijkste wijzigingen zijn te vinden in verbetering en uitbreiding van zoekmogelijkheden en het toevoegen van een community-functie. Bezoekers van de site krijgen hierdoor nog gemakkelijker toegang tot informatie over bedrijven en producten uit deze sector.

Eén van de belangrijkste onderdelen van Intertraffic.com is de Marketplace: een online catalogus met uitgebreide zoekmogelijkheden van bedrijven uit de verkeers- en vervoersinfrastructuursector, aangevuld met informatie over hun producten, diensten en merken. Met name de zoekfuncties binnen deze catalogus zijn sterk verbeterd en uitgebreid. Door diverse zoekfuncties toe te voegen en deze visueel te verbeteren, kunnen site-bezoekers nog sneller en makkelijker de gewenste informatie vinden, zegt Karen Knottenbelt, Product Manager van Intertraffic.com.

Community
Naast de verbetering en uitbreiding van de Marketplace van Intertraffic.com is er ook aandacht besteed aan de community-functie. Karen Knottenbelt: Als onze bezoekers niet slagen in hun zoektocht naar specifieke informatie, is het handig wanneer professionals elkaar rechtstreeks digitaal kunnen raadplegen en kunnen profiteren van elkaars marktkennis. Vanaf heden biedt Intertraffic.com deze mogelijkheid via het Bulletin Board.
Initiatief van de RAI Group
In september 2001 is Intertraffic.com door de RAI Group gelanceerd als verlengstuk en logisch vervolg op de door hen georganiseerde vakbeurs Intertraffic. Op de digitale marktplaats Intertraffic.com worden vraag en aanbod van diensten en producten van bedrijven in de verkeers- en vervoersinfrastructuursector bij elkaar gebracht. Inmiddels biedt de site duizenden professionals uit deze sector een gedegen platform met informatie waardoor zij efficiënter zaken kunnen doen.

Amsterdam, 16 mei 2002

Noot voor de redactie (