BERG KLEIJN COMMUNICATIE

'The sweetest Place on Earth': Chocolade Spa succes!

'The sweetest Place on Earth':
Chocolade Spa succes!

Hershey, mei 2002 - Een volledige schoonheidsbehandeling met chocolade. Klinkt leuk, maar als een droom. Met de opening van de Chocolade Spa bij The Hotel Hershey, is dat sprookje werkelijkheid geworden. Nu, een jaar na de opening, kan gezegd worden dat dit 'sprookje' een enorm succes is. Mede door de Spa is de winterbezetting van het hotel met ruim 35% gestegen.

Sinds februari 2001 telt The Hotel Hershey een luxueuze Spa. Chocolade staat centraal in Hershey en natuurlijk ook in de Spa. Behandelingen die men kan genieten in de Spa zijn onder andere Whipped Cocoa Bath, Chocolate Fondue Wrap en Chocolate Bean Polish. De behandelingen zijn een unieke, kalmerende en gezonde belevenis. Ook als aromatherapie werken ze rustgevend. Of je nu gescrubd wordt of een bad neemt, bijna alles gebeurt met chocolade.
Behalve deze bijzondere Spa kan de chocoladeliefhebber genieten van de vele andere attracties die de omgeving hen te bieden heeft. Zo is in Hershey Park dit jaar een nieuwe achtbaan, de Roller Soaker, geopend. Er is voor elk wat wils in het stadje waar zelfs de straatnamen, zoals Chocolate Avenue, aan chocola doen denken.

Golf
The Hotel Hershey beschikt over top golfcourses. Hershey wordt ook wel the Golf Capital of Pennsylvania genoemd. In totaal 78 holes zijn verdeeld over verschillende prachtige banen. De banen en de alle clubhuisfaciliteiten zijn sinds dit jaar weer eigendom van The Hotel Hershey en zullen na een renovatie er nòg beter bij liggen.

Centraal
Ook voor de Nederlander, die korte reisafstanden is gewend, ligt The Hotel Hershey op een aantrekkelijke locatie. Aansprekende steden als New York, Washington en Philadelphia liggen op maximaal 3 uur reizen. Hierdoor is Hershey een uitstekende uitvalsbasis om deze steden en de natuurrijke omgeving te bezichtigen.

The Hotel Hershey
In 1933 is in Hershey, Pennsylvania, The Hotel Hershey opgericht door Milton Hershey. Het hotel is gebouwd in een mediterrane, 19e-eeuwse stijl met een landelijk sfeer.
De 234 kamers, inclusief 27 suites bieden de bezoekers tezamen met faciliteiten als een fitnesscenter, binnen- en buitenzwembaden en verlichte tennisbanen een luxe verblijf. Ook voor de kinderen is er volop vertier in de Cocoa Kids Club.


---

---
Noot voor de redactie/