Gemeente Zoetermeer

'De Gave Stad' nu ook op internet!

Tijdens de officiële opening van de wijk-expositie Seghwaert, in het kader van het project 'De Gave Stad', op zaterdag 11 mei jl. is er rond dit project ook een website gepresenteerd (www.degavestad.nl).

Deze prachtige website is ontworpen door Marcel Krassenburg en Esmeralda Klement en geeft, naast de foto's op de expositie Seghwaert, informatie over het totale project. Ook de wijken waar de tentoonstelling reeds is geweest zijn erop te vinden. Dat waren de wijken Dorp, Palenstein/Driemanspolder, Meerzicht en Buytenwegh De Leyens.
De expositie vindt u in de bibliotheek Seghwaert aan het Meeuwenveld 3 en is nog te bezoeken tot en met 29 juni a.s. Hier kunt u ook voor één euro de Cultuurhistorische verkenning Seghwaert krijgen.

Prijsvraag
Als leuke attractie vindt u op deze website een maandelijkse prijsvraag naar aanleiding van het project 'De Gave Stad'. Doe mee en speur door deze website, op zoek naar de goede oplossing! Voor de winnaar van deze prijsvraag ligt er een cadeaubon van maar liefst 50 klaar.
Deelnemers aan deze prijsvraag kunnen op zoek naar 'Wat is de naam van het bouwsysteem van dit gebouw?' En 'Wat is het bouwjaar?' De oplossing graag vóór maandag 3 juni per e-mail sturen onder vermelding van naam, adres en woonplaats.
Iedere maand is er een prijsvraag. Iedere maand dus een nieuwe kans.

Spelregels
U kunt maximaal één keer insturen, bij meerdere goede inzendingen wordt geloot. Deze wordt verricht door Gert van Kleef, hoofd van de afdeling Milieu, Bouwen en Wonen van de gemeente Zoetermeer, mede initiatiefnemer van het project 'De Gave Stad'. Betrokkenen bij de organisatie van 'De Gave Stad' zijn van deelname uitgesloten.

De winnaar krijgt per e-mail bericht en kan de prijs afhalen bij de balie van de VVV aan Zuidwaarts 7 onder overlegging van de e-mail. De oplossing en de winnaar worden bekend gemaakt bij de start van de volgende prijsvraag.

Laatste wijziging: 22-05-2002