RABOBANK NEDERLAND

Rabobanken bundelen agrarisch specialismen

Zevenhuizen - De Rabobanken Gouwezoom, Nieuwerkerk-Moordrecht en Zevenhuizen-Moerkapelle hebben op het gebied van advisering richting hun agrarische klanten de handen ineengeslagen. Vanaf 1 juni vormen zij een gezamenlijk Agrarisch Adviesteam dat gespecialiseerd is in de glastuinbouw en akkerbouw.

Om met ondernemers en ondernemingen te kunnen meegroeien worden er steeds hogere eisen gesteld aan de financiële advisering en dienstverlening. Door de bundeling van mankracht, en daarmee van veel kennis en ervaring, wordt de kwaliteit van adviezen sterk verbeterd. Voor nu en voor in de toekomst.

Veelzijdig
Het Agrarisch Adviesteam werkt vanuit de Rabobank in Zevenhuizen. Daar vandaan worden alle werkzaamheden gecoördineerd en afgestemd. Het team bestaat uit zes adviseurs. Manager is Ton van Marrewijk, in de glastuinbouwsector bepaald geen onbekende. Naast zijn werkzaamheden voor het agrarisch team en zijn relaties blijft hij zich ook actief inzetten voor relaties van Rabobank 3 B Hoek. De andere adviseurs zijn Coen van Eijk en Arne Bac. Financieel specialist is Patricia Ammerlaan. Gerard Klerk en Anita de Ruijgt ondersteunen de adviseurs bij hun werkzaamheden.
Hoewel Zevenhuizen de standplaats is voor het Adviesteam zal de klant daar weinig tot niets van merken. Op afspraak worden klanten namelijk door de agrarisch specialisten bezocht. Bovendien blijven klanten gewoon bij hun huidige bank bankieren.

Blik vooruit
Met de vorming van het Agrarisch Adviesteam wordt ook ingespeeld op toekomstige ontwikkelingen. De te verwachte ontwikkeling van glastuinbouw in de Zuidplaspolder heeft een belangrijke rol gespeeld bij het besluit om de krachten van de 'Zuidplasbanken' te bundelen. Daarmee willen zij op tijd klaar zijn om bestaande én nieuwe klanten die zich oriënteren op de vestiging van een nieuw bedrijf in de regio van een uitstekend advies te kunnen voorzien.