Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

webMethods kondigt ondersteuning aan voor BroadVision

BroadVision Integration Services, Powered by webMethods, voor gemakkelijke integratie en betere uitbreidbaarheid voor klanten

Amsterdam/Utrecht - 21 mei 2002 - webMethods (Nasdaq: WEBM), de toonaangevende leverancier van integratiesoftware, heeft vandaag aangekondigd BroadVision 7, de nieuwste generatie Enterprise Business Portals van BroadVision, te gaan ondersteunen. BroadVision, Inc. (Nasdaq: BVSN) is de grootste leverancier van zakelijke portal toepassingen wereldwijd. BroadVision 7, dat bestaat uit BroadVision One-To-One Portal 7.0, BroadVision One-to-One Content 7.0 en BroadVision One-To-One Commerce 7.0, is een geïntegreerde familie van toepassingen op basis van open standaarden en de ongeëvenaarde, technologie van BroadVision op het gebied van enterprise portals, geavanceerde personalisering, multi-channel commerce en content-management.

Evenals bij de vorige versie van de enterprise portal applicaties van BroadVision het geval was, is webMethods wederom door BroadVision geselecteerd als partner voor de integratiesoftware en wordt de integratietechnologie van webMethods in BroadVision 7 ingebouwd.

Zowel BroadVision One-To-One Portal, BroadVision One-to-One Content als BroadVision One-To-One Commerce zijn ontworpen voor de meest veeleisende bedrijfsomgevingen en kunnen gemakkelijk met andere bedrijfsapplicaties gecombineerd worden via BroadVision Integration Services, de Enterprise Application Integration (EAI) infrastructuur van BroadVision die gebruikmaakt van de technologie van webMethods. Deze als optie leverbare, standaard adapters zorgen ervoor dat de BroadVision 7 applicaties rechtstreeks verbinding kunnen maken met een brede reeks back-endsystemen en self-service toegang kunnen bieden tot de data en bedrijfsprocessen op die systemen.waarbij we nieuwe en innovatieve manieren zullen introduceren om de service aan onze klanten, partners en leveranciers te verbeteren."

BroadVision Integration Services is leverbaar met standaard webMethods-adapters voor populaire back-endsystemen zoals Baan, IBM MQ Series, J.D. Edwards, Microsoft Message Queuing (MSMQ), Oracle, PeopleSoft, SAP en Siebel Systems. Deze adapters zorgen voor direct rendement, door het verzorgen van de onderliggende communicatie met de toepassingen en geven gebruikers de beschikking over een productieve, grafische omgeving waarin ze hun bedrijfslogica en datatransformatieprocessen naar wens kunnen configureren. BroadVision Integration Services bevat ook "voorbeeld portlets", waarmee de data van bestaande systemen in de portal applicaties van BroadVision 7 kunnen worden weergegeven.

"BroadVision 7 is opnieuw het bewijs van het commitment van BroadVision om door continue uitbreiding van het productenpakket steeds een stapje voor te blijven op de zakelijke behoeften van de klant," aldus Debbie Rosen, Senior Vice President Industries and Alliances voor webMethods. "BroadVision heeft een enterprise portal ontwikkeld die, door gebruik te maken van de integratiesoftware van webMethods, oude systemen, pakketoplossingen, maatwerkapplicaties en webservices in een gemeenschappelijke portal structuur laat samenwerken. Wij zijn er trots op dat webMethods als integratieplatform geselecteerd is voor de ongelooflijk krachtige en gebruiksvriendelijke portal toepassing die BroadVision 7 is."

BroadVision 7 biedt ongekend gebruiksgemak, verbeterde ondersteuning voor open standaarden en een keur aan nieuwe functies aan grote, internationale ondernemingen die hun relaties met klanten, zakenpartners en werknemers willen onderbrengen in een gepersonaliseerd self-service portalmodel.

Over BroadVision

BroadVision (Nasdaq: BVSN) enterprise business portal applicaties veranderen de manier waarop bedrijven zaken doen naar een gepersonaliseerd self-service model. Dit levert voor bedrijven direct meerwaarde op, doordat dit model groei stimuleert, kosten reduceert en productiviteit vergroot. Toonaangevende wereldwijde organisaties gebruiken BroadVision om hun enterprise self-service initiatieven te ondersteunen. Door gebruik te maken van het web en draadloze apparatuur is het mogelijk om overal, eenduidig gepersonaliseerde informatie uit te wisselen waardoor synergie ontstaat tussen klanten, werknemers en partners.
Meer informatie vindt u op http://www.broadvision.com.

Over webMethods

webMethods (Nasdaq: WEBM) is een toonaangevende leverancier van integratiesoftware. Het integratieplatform van webMethods stelt klanten in staat om een meetbaar rendement op hun investering te behalen, door een koppeling van bedrijfsprocessen aan enterprise- en legacy-toepassingen, databases en menselijke interactie. Die koppeling kan zowel binnen de grenzen van de eigen onderneming worden gerealiseerd als daarbuiten, met andere bedrijven. Met het integratieplatform van webMethods kunnen klanten kosten besparen, nieuwe bronnen van inkomsten genereren, de banden met hun klanten verstevigen, de efficiëntie van de distributieketen verbeteren en de interne zakelijke processen stroomlijnen.

webMethods is in 1996 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Fairfax, Virginia. Het bedrijf heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa, Azië en de Pacific. webMethods bedient wereldwijd meer dan 800 klanten, waaronder wereldwijde top 2000-bedrijven zoals Philips, Motorola, Dell, DSM en The Ford Motor Company. Strategische partners van webMethods zijn onder andere Cap Gemini Ernst & Young, Accenture, Deloitte Consulting, EDS, KPMG Consulting, AMS, Hewlett-Packard, BMC, Broadvision, i2 Technologies, J.D. Edwards, Microsoft, Oracle, SAP AG en Siebel Systems. Meer informatie is beschikbaar op www.webmethods.com.

Contactpersonen:

Jolanda Prins
webMethods
+31 (0)20 491 97 37
jolanda.prins@webmethods.com

Hilleen Peters
BroadVision
+31 (0)30 634 90 00
hilleen.peters@broadvision.com

Annemieke van Herk
Footprint Marketing
+31 (0)20 417 71 77
annemieke@footprint.nl

Frans Wauters
UPSHOT Marketing & Communicatie
+31 (0)343 55 23 97
fwauters@upshot.nl