STICHTING ENT EUROPA

Europese delegatie in Dokkum voor evaluatie MKZ-Crisis

DEMONSTRATIE
TEGEN HET NON-VACCINATIEBELEID,
EUROPESE DELEGATIE IN DOKKUM VOOR
EVALUATIE MKZ-CRISIS

Dokkum keerpunt van het non-vaccinatiebeleid.

In navolging van de oproep van Burgemeester Cazemier van Dongeradeel roept Stichting Ent Europa iedereen op om het bezoek van een delegatie van het Europese Parlement aan te grijpen om bij de IJsherberg een massaal protest te laten horen tegen het ruimingsbeleid.

De delegatie moet bij terugkeer naar Brussel overtuigd zijn van de noodzaak dat het
ruimingsbeleid gewijzigd moet worden in een ent-beleid. Dat is alleen mogelijk volgens Ent Europa als ze zien en ervaren hoe diep de mkz-crisis in de Nederlandse samenleving heeft ingegrepen, daarom worden boeren, burgers en buitenlui
verwacht in Dokkum om dit geluid te laten horen. Stichting Ent Europa roept iedereen om op een positieve manier te protesteren tegen het non-vaccinatiebeleid.
Van half 11 tot half 1 is er gelegenheid de openbare bijeenkomst in de IJsherberg met de delegatie bij te wonen.
Bij aankomst zal Stichting Ent Europa een toespraak houden en de Europarlementariers een envelop met materiaal aanbieden. Voor de gelegenheid is zalencentrum de IJsherberg en de omgeving voorzien van streamers, posters etc. alsmede ballonnen en spandoeken met het opschrift Ent Europa in diverse Europese talen.

De MKZ-Commissie van het Europarlement wordt exact om 10.30 uur verwacht echter de demonstratie begint om 9.45 uur op de Harddraversdijk in Dokkum.

Namens het bestuur Ent Europa
Tsjitske Dijkstra
Voorzitter
Tel.0519-571590 of 0519-571408
Info@enteuropa.nl
www.enteuropa.nl

23 mei 02 09:57